Εβδομάδα εξελίξεων για τη Νέα Αριστερά – Παρουσιάζονται οι ευρωβουλευτές, αλλάζει εκπρόσωπο

Πυκνές εξελίξεις αναμένονται την τρέχουσα εβδομάδα για τη Νέα Αριστερά, καθώς τις επόμενες μέρες θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο της κοινοβουλευτικής ομάδας, ενώ θα πραγματοποιηθεί αλλαγή στην εκπροσώπηση του κόμματος.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 24 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων ευρωβουλευτών σε έναν συμβολικό για την Αριστερά και τους δημοκρατικούς αγώνες χώρο, στην πλατεία Ελευθερίας (πρώην ΕΑΤ – ΕΣΑ), στις 19:30. Μάλιστα, μετά την παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί ομιλία του προέδρου της Νέας Αριστεράς Αλέξη Χαρίτση.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των δράσεων που πραγματοποιεί η Νέα Αριστερά, την Παρασκευή 26 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για το πώς μπορεί να υπάρξει ένα δημοκρατικό ανοιχτό σχολείο. Ακόμη, στην ατζέντα θα είναι και η αντιμετώπιση της βίας των εφήβων, σε ένα ζήτημα που προσφάτως είχε καταθέσει τέσσερα μέτρα για την αντιμετώπισή της.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση -που θα έχει τα χαρακτηριστικά συζήτησης μεταξύ των ομιλητών- θα τοποθετηθεί η βουλεύτρια Β’2 Δυτικού Τομέα Αθηνών της Νέας Αριστεράς Έφη Αχτσιόγλου, ενώ αναμένεται της επόμερες μέρες η πλήρης σύνθεσή τους.

Αποχωρεί από εκπρόσωπος Τύπου λόγω υποψηφιότητας ο Κωστής Καρπόζηλος

Εντός των 42 ονομάτων που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς είναι και αυτό του εκπροσώπου Τύπου και ιστορικού Κωστή Καρπόζηλου.

Όντας πλέον υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Κωστής Καρπόζηλος θα αφήσει τα καθήκοντα του εκπροσώπου Τύπου, που, υπενθυμίζεται, είχε αναλάβει στις 16 Ιανουαρίου.

Ο Κωστής Καρπόζηλος εκτιμάται ότι έφερε εις πέρας με επιτυχία τα καθήκοντά του ως εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς, δίνοντας έναν έντονο πολιτικό τόνο στις τοποθετήσεις του.

Στη θέση του, σύμφωνα με πληροφορίες του in, αναμένεται να αναλάβει έμπειρο στέλεχος της κοινοβουλευτικής ομάδας, που θα αποτελεί γνωστό στους πολίτες πρόσωπο. Η σχετική ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδας.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ