Γιώργος Γιαννόπουλος: Δεν έχω κάνει παιδιά ως οφείλει ο άνθρωπος

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε για την καριέρα του, την τηλεόραση, με ποιο κριτήριο κρίνουμε αν κάτι είναι τέχνη, τη μουσική στις μέρες μας, το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Επίσης, αναφέρθηκε στο θέμα της οικογένειας και το γεγονός ότι μερικές φορές νιώθει την επιθυμία να κάνει παιδιά.

Αρχικά, για τους ρόλους του ανέφερε: «Έχω την αντρίλα και την αρρενωπότητα στα χαρακτηριστικά μου, γι’ αυτό μου δίνουν συγκεκριμένους ρόλους. Είμαι από τους ελάχιστους ηθοποιούς της γενιάς μου που έχουν παράξει έργο και κωμικά και δραματικά. Έγραψα στο κούτελο "παντός καιρού" με πολύ αγώνα. Είπα πολλά "όχι" τα οποία έφεραν πολλά "ναι"».

Για τον ρόλο της τηλεόρασης, είπε: «Δεν μείωσα την τηλεόραση όπως άλλοι συνάδελφοι ψευτοκουλτουριάρηδες, που λένε ότι την κάνουν μόνο για τα χρήματα. Εγώ κάνω τηγν τηλεόραση γιατί είναι φοβερό μέσο, είναι το μέσο του αιώνα, κάνει και καλά και κακά πράγματα. Η τηλεόραση κάνει καλά και κακά πράγματα, το σινεμά κάνει καλά και κακά πράγματα, το Εθνικό θέατρο κάνει καλά και κακά πράγματα, δεν κάνει μονό καλές δουλειές. Άρα υπάρχουν καλές και κακές δουλειές».
Επίσης, μοιράστηκε την άποψή του για τη μουσική και τα διαφορετικά είδη της: «Τα μεγάλα τραγούδια που τραγουδάμε όλοι είναι "της πίστας", τα λεγόμενα σκυλάδικα. Στις πίστες ξεκίνησαν να τραγουδάνε πολύ μεγάλοι καλλιτέχνες όπως ο Νταλάρας, η Αλέξιου, η Βιτάλη, ο Μπιθικώτσης. Η Πάολα είναι μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές της Ελλάδας, δέχτηκα bullying όταν το πρωτοείπα. Η τραπ μουσική δεν με αφορά, αλλά μπορεί να κάνω βίντεο κλιπ με τον SNIK όπως μου πρότειναν. Δεν μετάνιωσα που δεν έκανα δίσκο, ακόμα μου γράφουν τραγούδια. Αυτό που λένε για τη διαδρομή μου, είναι πως είμαι πολύ κάλος υποκριτής και τραγουδάω και πολύ καλά».

Σχετικά με το τραγούδι που θα τραγουδήσει η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision, ο Γιώργος Γιαννόπουλος σχολίασε: «Το "Ζάρι" της Μαρίνας Σάττι είναι από τα πιο εκπληκτικά κομμάτια που έχω ακούσει την τελευταία 10ετία, είναι ο συνδυασμός της ηλεκτρονικής μουσικής μαζί με το παραδοσιακό όργανο, θα σκίσει. Επίσης, με το βίντεο-κλιπ απορώ, ποια Ελλάδα, έχετε κάποια Ελλάδα στο μυαλό σας; Η Ελλάδα είναι αυτό που δείχνει το βίντεο κλιπ για το "Ζάρι", παντόφλα, τζατζίκι και Ακρόπολη. Χαλαρώστε λοιπόν, αυτή είναι η Ελλάδα. Ξεγύμνωσε το κοριτσάκι την Ελλάδα και πολύ έξυπνα, με χιούμορ».

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή και τη δημιουργία οικογένειας, ο ηθοποιός σημείωσε: «Δεν έχω κλείσει τον κύκλο αυτό που λέμε οικογένεια, δεν έχω κάνει παιδιά ως οφείλει ο άνθρωπος. Δεν μου έχει φύγει ακόμα αυτό. Μπορεί να σκάσει. Τώρα που ασχολούμαι με τα παιδιά λόγω του παιδικού θεάτρου, εισπράττω τόση πολλή αγάπη που καμία φορά κλαίω».
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ