Πάρτι γενεθλίων για ΑΕΚ με οικοδεσπότη τον Πόνσε και καλεσμένο τον Άρη!

Ο Πόνσε χτύπησε δυο φορές (9’ και 14’), ο Άρης έπεσε νοκ άουτ και η ΑΕΚ που έμαθε από τα λάθη της, δεν απειλήθηκε ποτέ κρατώντας το 2-0 με σωστή διαχείριση.

Ο στόχος επετεύχθη για την ΑΕΚ. Η Ένωση μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με Παναθηναϊκό (2-1, εκτός) και ΠΑΟΚ (2-2, εντός) νίκησε τον Άρη με 2-0, επέστρεψε στην κορυφή και στο +1 από τον Παναθηναϊκό με ανολοκλήρωτη, ωστόσο, την αγωνιστική, από τη στιγμή που έχει αναβληθεί λόγω Conference League το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ ήξερε πως σ' αυτό το ματς δεν υπήρχε κάτι άλλο πλην της νίκης. Γνώριζε πως το τρίποντο είναι μονόδρομος και φρόντισε επί της ουσίας να το «καθαρίσει» πριν καν συμπληρωθεί ένα τέταρτο στο ματς απέναντι σε έναν άνευρο και ακίνδυνο Άρη που είχε την εικόνα όμοια μ' αυτή στο πρόσφατο ματς του Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό, όπου και πάλι ήταν κακός. 

Η ΑΕΚ, λοιπόν, «καθάρισε»« χωρίς πολλά-πολλά τον Άρη και σκέφτεται, ήδη, το ματς της επόμενης Κυριακής με τον ίδιο αντίπαλο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου φέτος δεν τα έχει καταφέρει. Στο Κύπελλο είχε μείνει στο 1-1, ενώ στο πρωτάθλημα στο 3-3 χάνοντας το τρίποντο στις καθυστερήσεις.

sdna.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ