Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: Όταν ένας άνθρωπος ταλαιπωρείται τόσο, καλύτερα να ξεκουράζεται

"Δυστυχώς η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί"

Για την κατάσταση υγείας της γιαγιάς της, Καίτης Γκρέυ, τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη αλλά την προσωπική της ζωή μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚού», το πρωί της Κυριακής (07.04.2024).

Πρόσφατα, η Καίτη Γκρέυ νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο αλλά η σπουδαία τραγουδίστρια κατάφερε να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει σπίτι της. Η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε, όμως, ότι ταλαιπωρείται.

«Είναι στο σπίτι η γιαγιά μου, δυστυχώς η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί. Όταν ένας άνθρωπος φτάνει σε τέτοιο σημείο ώστε να ταλαιπωρείται, θα το πω απλά, είναι καλύτερο να ξεκουράζεται», τόνισε η γνωστή τραγουδίστρια.

Σε ερώτηση για τα παιδιά της, η Αγγελική Ηλιάδη είπε: «Εγώ δεν μπορώ να μεταδώσω κανένα αρνητικό συναίσθημα στα παιδιά μου. Έχω αντιμετωπίσει στη ζωή μου αρκετές δυσκολίες, τις έχω ξεπεράσει και έχω γίνει ένας πολύ ανθεκτικός άνθρωπος».

«Είμαι καλά στα προσωπικά μου. Αν εννοείς για σχέση, δεν υπάρχει τίποτα απολύτως. Είμαι ελεύθερη και ωραία. Με φλερτάρουν και μου αρέσει. Μακάρι να προκύψει και κάτι παραπάνω από φλερτ. Είμαι έτοιμη για τα πάντα στη ζωή μου. Οτιδήποτε όμορφο είναι καλοδεχούμενο», συμπλήρωσε.

Όταν ρωτήθηκε για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, η Αγγελική Ηλιάδη δεν έκρυψε ότι έχει… αλλάξει γνώμη.

«Για να είμαι ειλικρινής, στην αρχή δεν μου άρεσε το “Ζάρι” της Μαρίνας Σάττι. Όσο το ακούω όμως μου αρέσει περισσότερο, έχει κάτι το ιδιαίτερο.

Όταν διαγωνίστηκα για να πάω στη Eurovision το έκανα με μεγάλη χαρά, δεν το μετάνιωσα. Δεν θα το ξανάκανα όμως, είναι κάτι που ταιριάζει σε άλλα κορίτσια, πιο νέα», είπε και αποκάλυψε ότι θεωρεί τη Ζόζεφιν ως την ιδανική εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision.

ΠΗΓΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ