Ρούλα Κορομηλά για την πολυσυζητημένη συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη: Αυτός δεν είναι ο Νίκος Καρβέλας;

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε για τον Νίκο Καρβέλα και την πολυσυζητημένη συνέντευξη που έδωσε, αλλά και τον Γιώργο Τσαλίκη και τις δηλώσεις του για την εποχή του τηλεοπτικού «Δέστε τους».

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και της ζητήθηκε να σχολιάσει τη δήλωσε του Τσαλίκη που είπε ότι το κλίμα στο «Δέστε τους» ήταν τοξικό.

«Έτσι είναι η τηλεόραση, ας αφήσουμε τη λέξη "τοξικό". Αν κάποιος εκλαμβάνει μια εκπομπή ως τοξική, εγώ δεν μπορώ αυτό να το καταλάβω. Να μη χαρακτηρίζουμε κάποια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν έχω ακούσει τι έχει πει ο Γιώργος. Τον Γιώργο τον αγαπώ, είναι δικό μου παιδί. Δεν έχω ακούσει τι έχει πει και γι' αυτό δεν θέλω να απαντήσω. Παρόλα αυτά, θέλω να πω ότι η τηλεόραση έχει άγχος, το ξέρουμε πάρα πολύ καλά κι όταν είναι και το live, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Δεν είναι όπως το τραγούδι».

Τέλος, για τη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Καρβέλας στη Νίκη Λυμπεράκη και τα σχόλια που προέκυψαν μετά από αυτή, δήλωσε: «Άντε πάλι. Τι συζητήθηκε ακριβώς; Αυτά που είπε; Ο τρόπος που μίλησε; Αυτός δεν είναι ο Νίκος Καρβέλας;».
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ