Παναχαϊκή: Προχωράει με την αδειοδότηση ενόψει νέας σεζόν

Θα έχει ουσία αν παραμείνει στη Super League 2

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή κατέθεσε την Τετάρτη (27/03) τα έγγραφα για το πρώτο στάδιο της αδειοδότησης ενόψει της νέας περιόδου, που αφορούσε θέματα υποδομής, εξέλιξη που θα έχει ουσία αν και εφόσον η ομάδα θα παίζει του χρόνου στην Super League 2.

Κατατέθηκαν καταστάσεις με τα συμβόλαια παικτών, λίστες με ποδοσφαιριστές που είναι ερασιτέχνες αλλά μπορούν να παίξουν και ως επαγγελματίες, όπως και τα χαρτιά για την λειτουργία των Κ19 και Κ15, αφού είναι υποχρεωτικό εκτός από την ομάδα που παίζει στο πρωτάθλημα Κ19 της Super League 2, να υπάρχει ένα ακόμα τμήμα υποδομής.

Παράλληλα κατατέθηκε και συμβόλαιο για την χρήση του γηπέδου της Αγυιάς και για την νέα περίοδο. Την ερχόμενη Παρασκευή είναι η καταλυτική ημερομηνία για το δεύτερο στάδιο, όπου η ΠΑΕ πρέπει να καταθέσει έγγραφα για τα νομικά και οικονομικά της στοιχεία.

Το τελευταίο στάδιο των εγγράφων της αδειοδότησης είναι στις 24 Απριλίου και στην ΠΑΕ αισιοδοξούν ότι η ομάδα φέτος δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, αφού έχει τακτοποιήσει όλες τις οικονομικές της εκκρεμότητες.

Εξόφλησε τρεις ακόμα

Οι «κοκκινόμαυροι» εκτός απ’ τα υπόλοιπα προβλήματα που έχουν με πρώτο και καλύτερο το τι θα κάνουν με την παραμονή τους στην κατηγορία, τακτοποίησαν ως όφειλαν και τρεις προσφυγές που ήταν σε εκκρεμότητα.

Αυτές αφορούσαν τους Κυβελίδη (φωτό), Αντωνιάδη και Τσακμάκη οι οποίοι πληρώθηκαν από την ΠΑΕ, που τακτοποίησε και αυτές τις δικαστικές εκκρεμότητες.

Αυτή την εβδομάδα εκδικάζεται στο Διαιτητικό Δικαστήριο η υπόθεση που αφορά απόφαση της Μαρίας Σαμαρτζή, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει εξοφληθεί. Αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες με την Παναχαϊκή να έχει ένα άνοιγμα λιγότερο.

matchnews

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ