Σε εξαιρετικά ζεστό κλίμα η γιορτή των Εθελοντών του Πατρινού Καρναβαλιού στα Παλαιά Σφαγεία

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα και πολύ ζεστό κλίμα και με νωπές τις αναμνήσεις της φετινής επιτυχημένης διοργάνωσης του Πατρινού Καρναβαλιού πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην κεντρική αίθουσα (Καρναβαλιού) του πολυχώρου των Παλαιών Σφαγείων η εκδήλωση που διοργάνωσε η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας για να τιμήσει τους Εθελοντές του Πατρινού Καρναβαλιού 2024.

Ήταν μια γιορτή γεμάτη κέφι και καρναβαλικό χρώμα προς τιμή όλων των συμμετεχόντων εθελοντών που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχή πραγματοποίηση των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού.

Η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας Ήρα Κουρή στον χαιρετισμό της εξήρε και υπογράμμισε την αξία του εθελοντισμού στη ζωή μας και ειδικά τη μέγιστη συμβολή του στην επιτυχή έκβαση του Καρναβαλιού μας. Ευχαρίστησε θερμά όλους τους εθελοντές που ένωσαν τις δυνάμεις τους βάζοντας πολύτιμο λίθο για το Πατρινό Καρναβάλι του 2024, που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. «Οι εθελοντές ήταν η ψυχή του Καρναβαλιού και τους ανήκει ένα μεγάλο ευχαριστώ», τόνισε χαρακτηριστικά. Ευχαρίστησε επίσης τον υπεύθυνο του Τμήματος Εθελοντών της ΚΕΔΗΠ Ανέστη Χανουμίδη και τους συντονιστές Νίκο Καλφαγιάννη και Κωνσταντίνο Δρακόπουλο, που εκπροσώπησαν τους εθελοντές και στη Γνωμοδοτική Επιτροπή ως μέλη της.

Ο υπεύθυνος του Τμήματος Εθελοντών Ανέστης Χανουμίδης ευχαρίστησε τους εθελοντές που συμμετείχαν συνεισφέροντας καθοριστικά στη μεγάλη επιτυχία του φετινού Καρναβαλιού και προσωπικά την Πρόεδρο της ΚΕΔΗΠ που μαζί βήμα-βήμα από το 2022 προχώρησαν μέσα από μια αρμονική συνεργασία στην οργάνωση του τομέα του εθελοντισμού.

Στην εκδήλωση, μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΔΗΠ και της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού 2024 έδωσαν τα διπλώματα συμμετοχής και αναμνηστικά σε όλους τους εθελοντές και η βραδιά συνεχίστηκε μέχρι αργά με πολύ κέφι, μουσική και χορό από τις επιλογές του dj Τάκη Αγγελόπουλου και τραγούδι από τον Πατρινό τραγουδιστή Νίκο Λάππα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ