Ριάνα: Ποζάρει με εσώρουχα στο Instagram

Η Ριάνα άφησε με «το στόμα ανοιχτό» τους θαυμαστές της μετά την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram που ποζάρει με…εσώρουχα.

Για το λανσάρισμα της νέας σειράς εσωρούχων της εταιρίας της Savage X Fenty, πόζαρε φορώντας ένα δαντελωτό σετ η Ριάνα. Η γνωστή τραγουδίστρια τράβηξε την προσοχή των θαυμαστών της με το νέο της post και απέσπασε χιλιάδες σχόλια που την αποθεώνουν. 

Στη νέα της ανάρτηση, η Ριάνα ποζάρει στον φακό με τη νέα της εμφάνιση, φορώντας διάφορα σετ εσωρούχων, μεταξύ άλλων, σε ανοιχτό μπλε και ανοιχτό μοβ χρώμα. Η «RiRi» επέστρεψε στις αποκαλυπτικές δημοσιεύσεις στο Instagram, μετά από ένα διάστημα απουσίας της από τα social media, ξεπερνώντας τα 2, 7 εκατ «like» μέσα σε ελάχιστες ώρες.

Η σταρ από τα νησιά Μπαρμπέιντος ίδρυσε την εταιρία εσωρούχων της το 2018 και απευθύνεται σε γυναίκες αλλά και άντρες. Τα εσώρουχα είναι σχεδιασμένα να ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους και βγαίνουν σε όλα τα μεγάθη. 

Παρά την απουσία της από τη μουσική, η Ριάνα που είναι μητέρα δύο παιδιών, το τελευταίο διάστημα ασχολείται εντατικά με τον χώρο της μόδας και των καλλυντικών, κερδίζοντας τεράστια έσοδα.

Το τελευταίο της άλμπουμ είχε κυκλοφορήσει το 2016 με τίτλο «Anti».

Η Ριάνα είχε αποκαλύψει τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της στο ημίχρονο του Super Bowl το 2023, ρίχνοντας το ίντερνετ. Σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε τόσο στη μητρότητα όσο και στους γιους της, RZA και Riot, τους οποίους απέκτησε με τον ράπερ Asap Rocky.

Η ίδια σχολίασε την κουλτούρα του πλεξίματος των μαλλιών των παιδιών της. Συγκεκριμένα, αναφερόμενη στην ενθάρρυνση της ατομικότητας στα παιδιά της, είπε: «Το πιο όμορφο πράγμα… είναι ότι τα παιδιά έρχονται στον κόσμο με τη δική τους ατομικότητα και ειλικρίνεια, χωρίς καμία λογική ή συμμόρφωση, που συνήθως σε κάνει να νιώθεις ότι πρέπει να ενταχθείς σε μια συγκεκριμένη ομάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ