Μαριλίνα Βακονδίου για το Survivor: Είχαν ατροφήσει οι μύες των ποδιών μου και είχα πάθει μόλυνση στις πατούσες

H Μαριλίνα Βακονδίου αποχώρησε από το Survivor και αναφέρθηκε στην εμπειρία της, ενώ μίλησε επίσης για τη σχέση της με τη Χρύσα και τον Φάνη.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» κι αρχικά, δήλωσε: «Είπα ότι είναι πολύ κοντά και κάνουν παρέα και ο Φάνης προστατεύει την Χρύσα. Δεν το είπα με κακή έννοια, τους αγαπώ πάρα πολύ».

Εξήγησε επιπλέον, πως η σύγκρουσή τους λίγο πριν φύγει από το ριάλιτι, δεν την επηρέασε καθόλου στη γνώμη της για εκείνους.

«Το γεγονός ότι συγκρουστήκαμε λίγο πριν φύγω, δεν αλλάζει τη γνώμη μου. Το παιχνίδι σου αλλάζει πάρα πολύ το μυαλό, καίγεσαι και δεν μπορείς να σκεφτείς καθαρά. Στην έξω ζωή και με την Χρύσα και με τον Φάνη θα έχουμε πολύ καλή σχέση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι παραπάνω ανάμεσά τους, απλά είναι πάρα πολύ καλοί φίλοι. Έχουν κολλήσει σαν χαρακτήρες. Από όσο έχω συναναστραφεί την Χρύσα ξέρω ότι έχει αγόρι, οπότε δεν ήταν φλερτ αυτό», εξήγησε.

Όσο για την απόδοσή της στο Survivor, η Μαριλίνα Βακονδίου είπε: «Σε κάποια φάση νομίζω πως είχα πέσει αρκετά, γιατί δύο εβδομάδες δεν έφερνα με τίποτα νίκες. Ήμουν με αντιβίωση κι αυτό δεν έχει ειπωθεί προς τα έξω στον κόσμο. Είχαν ατροφήσει οι μύες των ποδιών μου και είχα πάθει μόλυνση στις πατούσες».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Όταν άρχισα να επανέρχομαι και μπορούσα να δώσω το 100%, είπα ότι κάπου εκεί πρέπει να αποχωρήσω. Δεν ήθελα ο χαρακτήρας μου να ξεκινήσει να αλλοιώνεται».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ