Βασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση του καρκίνου

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση ότι πάσχει από καρκίνο έκανε ο Κάρολος. Ο βασιλιάς Κάρολος ήταν χαμογελαστός και χαιρέτησε τον κόσμο καθώς έφτασε στο κάστρο του Ουίνδσορ για τη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα.

Φορώντας σκούρο παλτό και μπλε γραβάτα, ο βασιλιάς ευχήθηκε Καλό Πάσχα καθώς στεκόταν δίπλα στην Καμίλα έξω από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.
Η εμφάνισή του στην ετήσια εκδήλωση θα θεωρηθεί ως μια προσπάθεια να καθησυχάσει το κοινό μια εβδομάδα αφότου η Κέιτ μίλησε για τη δική της μάχη με τον καρκίνο.
Αν και το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας δεν παρέστη στην τελετή, τον Κάρολο συνόδευσαν η πριγκίπισσα και ο σύζυγός της αντιναύαρχος σερ Τίμοθι Λόρενς, ο δούκας και η δούκισσα του Εδιμβούργου, ο δούκας της Υόρκης και η Σάρα, δούκισσα της Υόρκης.

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα κάθισαν λίγο πιο μακριά σε μια προσπάθεια να προστατεύσουν την υγεία του Κάρολου.

Ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι άνοιξε το πασχαλινό κήρυγμά του με μια έκκληση να προσευχηθούν για την πριγκίπισσα της Ουαλίας και τον βασιλιά.

«Προσευχόμαστε γι' αυτήν και τον βασιλιά και προσευχόμαστε για όλους εκείνους που υποφέρουν», δήλωσε ο Justin Welby στον Καθεδρικό Ναό του Canterbury.

protothema.gr
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ