ΣΥΡΙΖΑ: "Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σύντομα για όλα τα σκάνδαλα της ΝΔ"

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση και τη ΝΔ εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κατηγορώντας την για «σκάνδαλα που κρύβει στη ντουλάπα της».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει επανειλημμένα ζητήσει από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη να δώσει εξηγήσεις για τα σκάνδαλα που συσσωρεύονται στην πόρτα του Μαξίμου», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανακοίνωση του με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento».

«Σκάνδαλα», αναφέρει ειδικότερα, «που αφορούν και την υποκλοπή και διαρροή προσωπικών δεδομένων αποδήμων από το υπουργείο Εσωτερικών προς το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με προφανή στόχο τη χειραγώγηση της ψήφου τους. Που αφορούν επίσης το κόστος του επικοινωνιακού επιτελείου του κ. Μητσοτάκη, όπως επίσης και τις αμοιβές του προσωπικού επικοινωνιολόγου του πρωθυπουργού, Σταν Γκρίνμπεργκ».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «μπορεί η Νέα Δημοκρατία να μην δίνει η ίδια απαντήσεις, όμως κάποια από αυτά τα ερωτήματα απαντώνται από την αποκαλυπτική έρευνα της εφημερίδας “Documento”».

«Να θεωρεί δεδομένο πως, όπως και στο έγκλημα των Τεμπών, έτσι και στα άλλα μεγάλα σκάνδαλα που προσπαθεί να κρύψει βαθιά στην ντουλάπα της, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σύντομα», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ανακοίνωσή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ