Εκνευρισμένη η Ελένη Τσολάκη: “Όλο αυτό το κύμα βίας αύριο θα έρθει και στο δικό σου σπίτι”

Την έντονη ενόχλησή της εξέφρασε η Ελένη Τσολάκη μέσα από το «Πρωινό ΣουΣού» της Δευτέρας (11/3), με αφορμή το περιστατικό ρατσιστικής βίας που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα, δύο queer άτομα δέχθηκαν επίθεση από όχλο, που στην πλειοψηφία του αποτελούταν από ανήλικους νεαρούς, την ώρα που διέσχιζαν την Πλατεία Αριστοτέλους.

«Από το Σάββατο το βράδυ που έχει γίνει όλη αυτή η ομοφοβική επίθεση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και μετά ξεκίνησαν και μου ερχόντουσαν στο κινητό βίντεο και είδα την τρομακτική διάσταση που πήρε και βλέποντας πάλι χθες τα επεισόδια στο κέντρο της πόλης, την επίθεση στον αστυνομικό, μου μαύρισαν την καρδιά μου, χάλασαν τη διάθεση και αισθάνθηκα τόση ντροπή», εξομολογείται η Ελένη Τσολάκη.

«Όχι γιατί είμαι Θεσσαλονικιά, αυτό είναι κάτι που αφορά όλους μας, από όπου και να είμαστε. Όλο αυτό το κύμα βίας, θυμού και αυτή η ένταση, μπορεί χθες να μην ενόχλησε εμάς, αλλά αύριο θα έρθει και στο δικό σου σπίτι», τόνισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

«Βλέποντας αυτή την εικόνα λυπήθηκα και ντράπηκα βαθιά και μου χάλασε όλη μου τη μέρα», παραδέχεται η Ελένη Τσολάκη με αφορμή το βίαιο περιστατικό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στην Ελένη Τσολάκη και το «Πρωινό ΣουΣού» μίλησαν για το επίμαχο σκηνικό τόσο η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή όσο και ο Γιάννης Κατινάκης.

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ