Δανάη Μπάρκα: «Είναι εμετικά βρωμόπαιδα, σοκάρομαι πάρα πολύ»

Για την ομοφοβική επίθεση που δέχθηκαν δύο άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στη Θεσσαλονίκη μίλησαν σήμερα στο «Πάμε Δανάη». Η Δανάη Μπάρκα δεν άντεξε και τα είπε έξω από τα δόντια…

«Μπράβο στους ανθρώπους που προστάτεψαν και φυγάδευσαν τα παιδιά. Υπάρχουν ανήλικοι που είναι ανεξέλεγκτοι, που δεν συζητάνε στο σχολείο τίποτα. Φαντάζομαι ότι τα εμετικά αυτά άτομα που έκαναν αυτή την επίθεση είναι αυτοί που μεγάλωσαν σε ένα σπίτι που έλεγαν “καλύτερα το παιδί μου να βγει οτιδήποτε άλλο παρά γκέι”.

Και τελικά κατέληξαν να μην κάνουν το παιδί τους γκέι, αλλά να το κάνουν βρωμόπαιδο. Και τα συγκεκριμένα βρωμόπαιδα να φέρνουν τους συνανθρώπους τους σε μία θέση να φοβούνται για τη ζωή τους. Είναι τρελό, είναι σοκαριστικό», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα είπε στη συνέχεια: «Είναι απίστευτα πράγματα και δεν γίνεται εν έτει 2024, με φαινομενικά τόσους αγώνες, να είμαστε μέσα μας τόσο μαύροι και τόσο δυσοίωνοι και τόσο απαράδεκτοι που να χαιρόμαστε να προκαλούμε το φόβο. Είναι εμετικό, είναι ντροπιαστικό. Έχω αρχίσει και σοκάρομαι πάρα πολύ».

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ