Ελένη Χατζίδου: Ατύχημα για την τραγουδίστρια - Δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή της

Ο Ετεοκλής Παύλου καλημέρισε μόνος το τηλεοπτικό κοινό και είπε για τη σύζυγό του: «Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Μόνος σήμερα, το κοριτσάκι μου λείπει, είχαμε ένα ατύχημα χθες, χτύπησε το χεράκι της. Να της ευχηθούμε περαστικά, σήμερα δεν θα είναι μαζί μας, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Θεωρώ πως αύριο όλα θα είναι καλά. Εγώ να της δώσω το δικό μου προσωπικό Όσκαρ σε εκείνη για τη γενναιότητα που έχει, μαζί με ένα γλυκό φιλί και τα περαστικά μου. Την περιμένουμε αύριο, πρώτα ο Θεός».

Από το προφίλ της στο Instagram, η Ελένη Χατζίδου ανέβασε ένα story με το χέρι της να είναι τραυματισμένο. Η ανάρτησή της ήρθε αφού η ίδια επέστρεψε από το νοσοκομείο, ενώ όπως έγραψε στους ακολούθους της, δεν ήταν μόνο αυτό που πήγε στραβά για την οικογένεια.

«Μόλις γύρισα από το νοσοκομείο. Και το χειρότερο; Η Μελίτα έχει πάλι πυρετό» έγραψε αναφερόμενη στην κόρη της.
[atzidou38309]
Λίγες μέρες πριν και ο Ετεοκλής Παύλου νοσηλεύτηκε, απουσιάζοντας και εκείνος από το πλατό της εκπομπής. Μέσω Instagram, ο αθλητής ανέβασε ένα βίντεο μέσα από το «Γ. Γεννηματάς», με τον ίδιο ξαπλωμένο σε ένα κρεβάτι, έχοντας ορό στο χέρι. Ο ίδιος είπε στους διαδικτυακούς φίλους του: «Καλημέρα, σήμερα δεν θα είμαι στην εκπομπή, γιατί ήρθα εκτάκτως στο νοσοκομείο. Ήρθα γύρω στις 3 τα ξημερώματα. Ψηνόμουν στον πυρετό ήμουν πάρα πολύ χάλια. Είμαι εδώ στα επείγοντα και περιμένω αποτελέσματα. Θέλω να πιστεύω ότι αύριο θα μαι στην εκπομπή. Περαστικά σε όλους».

https://www.protothema.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ