Θανάσης Κούστας: Νωρίς νωρίς η γκρίνια!

Ο γνωστός συμπολίτης,στέλεχος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και εκ των "στρατηγών του καρναβαλιού" Θανάσης Κούστας με αφρομή το Καρναβάλι των Μικρών σε ανάρτηςσή του σημείωσε:
Βλεπω νωρις νωρις ξεκινησε κατα το εθιμον....η γκρινια για την συμμετοχη των μεγαλων στο καρναβαλι των μικρων....με διαφορα σχολια αρνητικα.
Εγω διαφωνω....
1.Στο καρναβαλι των μικρων συμμετεχουν παιδια νηπιαγωγειων και δημοτικων σχολειων..αυτα πρεπει να εχουν συνοδους και δεν ειναι κακο να σεμμετεχουν οι γονεις ακομη και οι γιαγιαδες.
2. Οι γονεις και οι γιαγιαδες που χορευουν μαζι με τα παιδια εχουν στολες καπελα κλπ που σημενει δαπανες, τζιρος στα μαγαζια της πολης και στα εργαστηρια.
3.στην παρελαση συμμετεχουν και σχολεια απο αλλες περιοχες που σημαινει τζιρος σε πληθος επαγγελματιων της πολης την ημερα της παρελασης.
4.Συμφωνα με μελετη που εκανε το Επιμελητηριο το 2020 ο τζιρος στην Πατρα με τουε πολλαπλασιαστες απο το Πατρινο Καρναβαλι ειναι 50.000.000 δεν ειναι κακο να το αυξησουμε.
5.Σε μια μικρη πολη της Ιταλιας το πουτινιανο, γινονται τεσσερις παρελασεις καθε Κυριακη την περιοδο του Καρναβαλιου και συγκεντρωνει πληθος τουριστων.
6.οι θεατες ειναι οι λοιποι γονεις, συγγενεις, θειαδες, παπουδες και γιαγιαδες που δεν συμμετεχουν.....οποιος ενοχλειται απο το θεαμα δεν παει να το δει....απλο ειναι
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ