Αύγουστος Κορτώ: «Ο γάμος μου με τον σύντροφό μου ήταν ένα όνειρο που εκπληρώθηκε»

Ο Αύγουστος Κορτώ «Χαμογέλα και Πάλι!» για τον γάμο του με τον σύντροφό του, Αναστάσιο Σαμουηλίδη.

Τον επί χρόνια σύντροφό του, Αναστάσιο Σαμουηλίδη, παντρεύτηκε ο γνωστός συγγραφέας, Αύγουστος Κορτώ. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Αθήνας.

Ο Αύγουστος Κορτώ έκανε γνωστή την είδηση του γάμου του με τον Αναστάσιο Σαμουηλίδη, αναρτώντας φωτογραφίες στα social media, γράφοντας: «Η βέρα κι η καρδιά μου γράφουν τ’ όνομά σου».

O σύντροφός του Αναστάσιος Σαμουηλίδης μοιράστηκε, επίσης, μία φωτογραφία από τον γάμο, στην οποία έγραψε, «Just married».

«Είναι ένα όνειρο που εκπληρώθηκε και η επισφράγιση με τον πιο όμορφο τρόπο 20 χρόνων κοινής ζωής και 20 χρόνων αγάπης. Το κυνηγούσαμε, πολεμούσε και κοινότητα εδώ γι΄αυτό χρόνια, δεν είχα πάψει να ελπίζω πως θα γινόταν πραγματικότητα πάντοτε, ξεπερνά την φαντασία. Και το λέω και ως συγγραφέας. Δηλαδή ό,τι ιστορία και να γράψεις η πραγματικότητα θα την ξεπεράσει. Και σήμερα, η πραγματικότητα μας ξεπέρασε σε επίπεδα συγκίνησης, σε επίπεδο χαράς», είπε αρχικά στο «Χαμογέλα και Πάλι!» ο Αύγουστος Κορτώ.

«Οι μπαμπάδες μας μας, άνθρωποι με τους οποίους μέσα από τη δουλειά ή την παρέα γίναμε, εγώ τουλάχιστον που είμαι μοναχοπαίδι, σαν αδέρφια μου, και ήταν πολύ μεγάλη χαρά που ήρθαν όλοι να γιορτάσουν μαζί μας», συμπλήρωσε.

Για την μητέρα του: «Κανείς άλλος στον κόσμο δεν περιέχει τίποτα από την Κατερίνα, εκτός από εμένα. Εγώ την περιέχω ολόκληρη. Επειδή πάντοτε χαιρόταν με την χαρά μου, το κομμάτι της αυτό που ζει μέσα μου, πιστεύω ότι και σήμερα το γιόρτασε. Είναι νωρίς να σκεφτούμε για απόκτηση παιδιού».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ