Γωγώ Καρτσάνα: “Δεν τα κατάφερα, ο πόνος ήταν απερίγραπτος”

“Δυο μήνες προσπαθούσα απλώς να καταλάβω τι γίνεται, μετά άρχισαν να έρχονται τα συναισθήματα” ομολογεί η Γωγώ Καρτσάνα.

Την Γωγώ Καρτσάνα συνάντησε ο Τάσος Ιορδανίδης στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μπαμπα-δες» το απόγευμα του Σαββάτου στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για την αρχική διάθεση να φέρει με φυσικό τοκετό χωρίς επισκληρίδιο στον κόσμο το παιδί της αλλά και τα πρώτα συναισθήματα που ένιωσε στον ερχομό του.

Πιο συγκεκριμένα, η Γωγώ Καρτσάνα εξομολογήθηκε πως «αρχικά πήγα η τρελή να κάνω φυσικό τοκετό χωρίς επισκληρίδιο. Προφανώς όμως δεν τα κατάφερα γιατί ο πόνος ήταν απερίγραπτος. Είπα να το παλέψω αλλά εννοείται πως τελικά έκανα επισκληρίδιο και, ακριβώς επειδή έγινε επισκληρίδιος και δεν ένιωθα το σώμα, έπρεπε να είμαι πάρα πολύ συγκεντρωμένη σε αυτό που κάνω και στο πως σπρώχνω για να συμβεί όλο αυτό. Οπότε όλη αυτή η συγκέντρωση και οι ανάσεις, με οδήγησαν στο να είμαι 100% με όλα μου τα κύτταρα εκεί πέρα και να ζήσω αυτό το πράγμα».

«Δηλαδή μόλις βγήκε ο Κωνσταντίνος ήμουν σοκαρισμένη. για δυο μήνες. Δυο μήνες δεν ένιωθα κάποιο άλλο συναίσθημα πέρα από το ότι είναι οι πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μου, ότι τον αγαπάω και τον λατρεύω. Δυο μήνες προσπαθούσα απλώς να καταλάβω τι γίνεται! Μετά άρχισαν να έρχονται τα συναισθήματα και να καταλαβαίνω τι γίνεται».

«Ήταν τέσσερα κιλά το παιδί και ήταν πάρα πολύ δύσκολο να βγει. Οπότε προς το τέλος υπήρχε μία μεγάλη ανησυχία για το τι θα γίνει και ήταν πάρα πολύ αγχωμένος ο σύζυγος μου. Προσπάθησα να μην πάρω όλο αυτό που περνούσε ούτε και να μου το περάσει. Οπότε μόλις βγήκε το παιδί και ήταν όλα καλά, ξανασυναντήθηκαν τα βλέμματα 100%» πρόσθεσε, ακόμα, η Γωγώ Καρτσάνα στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ