J2US: Άλλοι βρέθηκαν στον πάτο της βαθμολογίας και άλλοι, τελικά, αποχώρησαν

Ποιο ζευγάρι αποχώρησε αυτή την εβδομάδα από το J2US;

Στη σκηνή του J2US βρέθηκαν για μια ακόμα νυχτιά, αυτήν του Σαββάτου, τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια με μοναδικό στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις τόσο των τεσσάρων κριτών στο πλατό όσο και το κοινού που παρακολουθούσε το μουσικό σόου του Alpha από τη μικρή του οθόνη.

Σε αυτή τη νέα μαραθώνια σε διάρκεια βραδιά, τα περισσότερα ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με κάποιους να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του πίνακα κατάταξης και ορισμένους άλλους να απογοητεύουν την κριτική επιτροπή και να βρισκόνται τις πρώτες… από το τέλος θέσεις. Ειδικότερα, σύμφωνα με την βαθμολογία της Καίτης Γαρμπή, του Σταμάτη Φασουλή, της Δέσποινας Βανδή και της Βίκυς Σταυροπούλου, στην κορυφή βρέθηκαν επτά ζευγάρια.

Ο λόγος για τον Γιώργο Αμούτζα με την Τάνια Μπρεάζου, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Ίαν Στρατή, τον Στέλιο Δρουμαλιά με την Άντζελα Δημητρίου, τον Κωνσταντίνο Γεωργακόπουλο με την Daphne, τον Μανώλη Κλωνάρη με την Ζωή Παπαδοπούλου, τον Θανάση Πάτρα με την Φαίη Ρουμπίνη και τον Σωτήρη με τον Φειδία από το Fame Story.

Στον αντίποδα, την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα σε αυτό το live του J2US κατέκτησαν με άνεση ο Γιάννης Καπετάνιος και η Μαρία Καρλάκη με την σκηνική τους προσπάθεια. Όπως πάντα όμως, τον τελευταίο λόγο στο μουσικό σοου του Alpha είχε το τηλεοπτικό κοινό καθώς θα μπορούσε να ανατρέψει το αποτέλεσμα. Κάτι που έκανε, άλλωστε, τις δύο προηγούμενες εβδομάδας.

Λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, όσοι παίκτες είχαν μείνει στο πλατό, μιας και κάποιοι επαγγελματίες τραγουδιστές έπρεπε να βρεθούν στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζονται, ήρθε η ώρα να μάθουν τα της νέας αποχώρησης από το J2US. Για ποιο ζευγάρι του διαγωνισμού έμελλε να ολοκληρωθεί το ταξίδι σε αυτό ακριβώς το χρονικό σημείο;

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή του J2US, ο συμψηφισμός της βαθμολογίας των τεσσάρων κριτών και της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού έδειξε την πόρτα της εξόδου στην Αλίνα Κωτσοβούλου και τον Πέτρο Ίμβριο.

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ