Κάτια Ταραμπάνκο: Είχα ένα πολύ σοβαρό breakdown, σε σημείο που σκέφτηκα να τα παρατήσω

Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δεχόταν στο παρελθόν, στην υποκριτική, αλλά και τις φορές που παραλίγο να τα παρατήσει.

Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «I Love Σου Κού» κι αρχικά, δήλωσε για την παράσταση, όπου πρωταγωνιστεί: «Παίζω έναν κόντρα-ρόλο στην παράσταση του Ιάκωβου Μυλωνά με τον Σπύρο Μπιμπίλα, αν και όλοι έχουμε εμπειρίες από σχέσεις που μας είχε ζηλέψει ή πιέσει λίγο παραπάνω».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Κάνω μαθήματα υποκριτικής, ορθοφωνίας και όπου βρω κάποιο σεμινάριο που μπορεί να με εξελίξει πηγαίνω και το παρακολουθώ».

Όσο για τους στόχους της, τους οποίους και πέτυχε και την ανάρτηση που έκανε στο Instagram με ένα βίντεο που τη δείχνει να κλαίει, είπε: «Τα δάκρυα στο τελευταίο μου βίντεο είναι δάκρυα χαράς. Μέχρι και πριν από 2 μήνες κατέρρεα ψυχολογικά όταν δεν κατάφερνα τους στόχους μου. Λες “πόσο ακόμα χρειάζεται να το κυνηγήσω για να μου έρθει η ευκαιρία;”. Και τη στιγμή που πας να τα παρατήσεις, πάντα εκεί θα σου έρθει».

Τόνισε επιπλέον: «Το μήνυμα είναι ένα. Κυνήγησέ το. Κλάψε, αλλά πρέπει να σηκωθείς και να το κυνηγήσεις».

Για τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχτεί μετά το GNTM, ανέφερε: «Η αρνητική κριτική, όταν βγήκα από το GNTM ήταν ακραία. Είχα ένα πολύ σοβαρό breakdown, σε σημείο που σκέφτηκα να τα παρατήσω. Πλέον έχω αποκτήσει στομάχι-βράχο, που τα αλέθει όλα».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Έκανα συνεδρίες με ψυχολόγο, μου στάθηκαν πολύ η οικογένεια και οι φίλοι μου. Εγώ μπορεί να βγάζω στα προφίλ μου μία χαμογελαστή εικόνα, αλλά δεν είναι όλα ρόδινα. Υπάρχει και αυτή η πλευρά».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ