Ο Παναγιώτης Βασιλάκος πήγε στο Dragons’ Den και ζήτησε 50.000 ευρώ για επιτραπέζιο

Την τύχη του στο Dragons’ Den αναζήτησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Ο πρώην Bachelor εμφανίστηκε στο ριάλιτι επενδύσεων του ΑΝΤ1 με μια πρωτότυπη ιδέα, την «Κοσμογονία», ζητώντας από τους dragons το ποσό των 50.000 ευρώ για το 15% της εταιρείας του, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ένα ιδιαίτερο επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής.

Έχοντας πουλήσει ήδη 150.000 επιτραπέζια του βασικού παιχνιδιού, όπως τόνισε ο ίδιος, ο Παναγιώτης Βασιλάκος προσπάθησε να εξηγήσει αναλυτικά όλο το σκεπτικό του στους επενδυτές με τον Χάρη Βαφειά και τον Τάσο Οικονόμου να δείχνουν από νωρίς το ενδιαφέρον τους και τη Μαρία Χατζηστεφανή να παρακολουθεί προσεκτικά.

«Όση ώρα μίλαγες, διάβασα τους κανόνες και δεν κατάλαβα Χριστό» είπε ο Λέων Γιοχάη, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους επενδυτές στο Dragons’ Den, παγώνοντας εύλογα τον Έλληνα Bachelor. Αμέσως μετά, όμως, ήρθε η πρώτη πρόταση από την Μαρία Χατζηστεφανή για την «Κοσμογονία» την οποία και ο Παναγιώτης Βασιλάκος συζήτησε, παρά το 49% που ζήτησε για την εταιρεία του.

Η Λιλή Περγαντά δήλωσε πως δεν μπορούσε να υποστηρίξει το συγκεκριμένο προϊόν οπότε και δεν έκανε καμία πρόταση. Ο Τάσος Οικονόμου έθεσε στο τραπέζι όλο το ζητούμενο ποσό για το 40% της εταιρείας του παίκτη του Dragons’ Den για να κατέβει και η Μαρία Χατζηστεφανή στο ίδιο ποσοστό με διαφορετική ωστόσο προσέγγιση στο όραμα του Παναγιώτη Βασιλάκου.

«Νομίζω ότι πετάς λίγο στα σύννεφα» παρατήρησε, μεταξύ άλλων, η ιδρύτρια και πρόεδρος της Rodial Group, έτοιμη να αναιρέσει την προσφορά της, για να της εξηγήσει εν συνεχεία ο Παναγιώτης Βασιλάκος ό,τι ακριβώς είχε στο μυαλό του για το πρωτότυπο επιτραπέζιο παιχνίδι του. Έτσι, αφού διατήρησε η Μαρία Χατζηστεφανή την προσφορά, ο παίκτης του Dragons’ Den σκέφτηκε σοβαρά τις δυο προτάσεις που βρίσκονταν μπροστά του και ζήτησε από τους δυο επενδυτές να συμπράξουν μαζί στο όνειρο του.

«Από 20% ο καθένας και 25.000 ευρώ ο καθένας, έχουμε deal» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Χατζηστεφανή με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να ενθουσιάζεται με την έξοχη αυτή έκβαση που είχε η παρουσία του στο Dragons’ Den το βράδυ της Παρασκευής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ