Θανάσης Πάτρας: «Πίστευα τότε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος με έδωξε από την εκπομπή»

Δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Μαρία Κοκολάκη έκανε ο Θανάσης Πάτρας. Ο δημοσιογράφος απάντησε και για την τελευταία τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου, για την εκπομπή «Αυτό μας έλειπε».

«Πίστευα τότε πως από την εκπομπή με έδιωξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Όταν άκουσα τις εξηγήσεις του, τις δέχτηκα. Έπρεπε να μου το πει όμως κατ’ ιδίαν τότε. Είχαμε εξαιρετική σχέση και περίμενα να μου το πει. Το ότι μπορεί να πιέστηκε ή να αισθανόταν αμήχανα, το σέβομαι. Δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί του. Έχουμε βρεθεί από τότε αλλά δεν το συζητήσαμε ποτέ», είπε ο Θανάσης Πάτρας.

Σε σχέση με τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την Νόνη Δούνια, ο Θανάσης Πάτρας απάντησε: «Μιλάμε χωρίς να έχουμε γνώση, αλλά έχουμε πάντα γνώμη και αυτό είναι λάθος. Το πιο εύκολο είναι να επικρίνεις κάποιον. Το δύσκολο είναι να κρίνεις με επιχειρήματα. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει αλλά και οι άλλοι έχουν τη γνώμη τους και ανάλογα να κρίνουν».

Αναφερόμενος στον «καβγά» μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και του Βαγγέλη Περρή, ο Θανάσης Πάτρας είπε:«Δεν μου άρεσε καθόλου. Ήταν στα όρια της αγένειας. Ειδικά για τον Βαγγέλη που είναι άνθρωπος με επιχειρήματα. Ο Βαγγέλης δεν λέει ποτέ απλά κάποια πράγματα για να γίνουν τίτλοι. Δικαιούται να αρθρώνει λόγο. Ας τον άφηνε ο Λιάγκας να πει αυτό που θέλει κι ας μιλούσε μετά».

Κλείνοντας, ο Θανάσης Πάτρας απάντησε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Γιώργο Νταλάρα: «Ο καθένας δικαιούται να μη μιλάει στους δημοσιογράφους, αν δεν θέλει. Είναι άλλο να επιλέγεις να μην μιλήσεις στους δημοσιογράφους και άλλο να είσαι επικριτικός ή να μιλάς άσχημα. Με ενοχλεί πια αυτό που γίνεται με τον Νταλάρα. Έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του και συνεχίζουν να τον κυνηγάνε. Οι κάμερες πρέπει να κυνηγούν όσους είναι στο επίκεντρο του δημοσίου ενδιαφέροντος γιατί έκαναν κάτι κακό».

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ