Ελευθερία Ελευθερίου για Eurovision: «Έχουμε μία τάση να κάνουμε αυστηρή κριτική στις συμμετοχές μας»

Η Ελευθερία Ελευθερίου σχολίασε την συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στην φετινή Eurovision με το τραγούδι «Ζάρι» στην εκπομπή «Fay’s time».

Αρχικά, η Ελευθερία Ελευθερίου είπε: «Η δική μου συμμετοχή στη Eurovision ήταν το 2012, έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε. Είναι εμμονικό το τραγούδι, θέλεις να το ξανακούσεις. Μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα όταν το άκουσα, μου αρέσει πάρα πολύ. Πολλές φορές διχάζονται οι απόψεις μας γιατί μας έχουν μάθει με μια πιο κλασική συνταγή στην Eurovision.

Αλλά η Eurovision είναι και αυτό, να δώσεις μια πρόταση. Η Μαρίνα σε αυτό που κάνει με τον ήχο που εκπροσωπεί, το κάνει άψογα. Θεωρώ πραγματικά ότι είναι από τις ωραιότερες συμμετοχές. Είμαι στον δρόμο από το πρωί και το ακούω συνέχεια».

Στην συνέχεια, η γνωστή τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Έχουμε γενικά μια τάση να έχουμε πάντα μια πολύ αυστηρή κριτική εμείς για τις συμμετοχές μας. Το έχουμε δει σε βάθος χρόνου και το βιώνεις με τις συμμετοχές. Θεωρώ ότι οι προηγούμενες συμμετοχές που έχουμε δει όπως η Καλομοίρα και η Παπαρίζου, θα εντάξω και το δικό μου τραγούδι μέσα, ήταν μια κλασική συνταγή της Eurovision και αναμενόμενο να δούμε από την Ελλάδα. Οι ξένοι όμως μπορούν να το καταλάβουν, πειραματίζονται».

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ