Σοφία Χατζηπαντελή: Σήκωσε την μπλούζα της και έδειξε το στήθος της μέσα σε τρένο ΒΙΝΤΕΟ

Η Σοφία Χατζηπαντελή ανέβασε μέσω Instagram stories ένα βίντεο με την ίδια να προβαίνει σε μία προκλητική κίνηση.

Πιο αναλυτικά, το γνωστό μοντέλο ταξίδευε με τρένο, όταν σηκώθηκε από τη θέση της και στάθηκε μπροστά από μία φίλη της και πίσω από μία τζαμαρία. Η συνταξιδιώτισσά της κατέγραψε την επόμενη κίνηση της Σοφίας Χατζηπαντελή με το κινητό της.

Το μοντέλο χαμογελούσε, ενώ παράλληλα σήκωσε την μπλούζα του για να δείξει το στήθος της σε όσους βρίσκονταν μπροστά της και ταξίδευαν με το ίδιο τρένο.

Το συγκεκριμένο βίντεο ανάρτησε μία φίλη της στο Instagram και το αναδημοσίευσε και η Σοφία Χατζηπαντελή από το δικό της προφίλ, μέσω stories. Στο στήθος έβαλαν emoji από φωτιές, ενώ το μοντέλο έγραψε σαν σχολιασμό του story: «Θα με διώξουν από αυτό το τρένο».

Τον Φεβρουάριο η πρώην κριτής του διαγωνισμού μόδας «My Style Rocks» δημοσίευσε στον πορσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από το μόντελινγκ.

Στο story της, αναφέρθηκε στην τρέχουσα ψυχολογική της κατάσταση, εξηγώντας ότι δεν βρίσκεται στα καλύτερά της.

Έτσι, επέλεξε να κάνει ένα διάλειμμα από το μόντελινγκ, για να αφιερώσει το χρόνο της αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό της και την ψυχική της υγεία.

Η Σοφία Χατζηπαντελή είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Μία πραγματικά δύσκολη απόφαση για μένα ήταν να μείνω εκτός μόδας αυτόν τον μήνα, λόγω της ψυχικής μου υγείας. Αλλά είμαι τόσο χαρούμενη που βάζω πρώτο τον εαυτό μου και το να επανέλθω στα φυσιολογικά μου επίπεδα, πριν σκεφτώ την καριέρα μου. Να περνάτε όλοι καλά».

https://www.zougla.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ