Οργισμένη η Άννα Φόνσου: «Σταματήστε να βάζετε την ταμπέλα sex symbol στη φίλη μου Τέτη Σχοινάκη»

Σήμερα, (4/3/2024) έγινε γνωστός ο θάνατος της ηθοποιού Τέτης Σχοινάκη, η οποία είχε συμμετάσχει σε πολλές επιυχημένες βιντεοταινίες όπως «Κυνηγώντας τον έρωτα», «Χαμός στο Αιγάλεω σίτυ» κ.α.

Η απώλεια της σκόρπισε τη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, με την Άννα Φόνσου να αποκαλύπτει πώς η ηθοποιός πάλευε με τον καρκίνο εδώ και ενάμιση χρόνο.

Θεώρησε απαράδεκτο και ασεβές το γεγονός ότι διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης, χαρακτηρίζουν «sex symbol» την εκλιπούσα φίλη της και ηθοποιό, Τέτη Σχοινάκη

Η Άννα Φόνσου, θέλησε να αποχαιρετήσει την ηθοποιό και αγαπημένη της φίλη μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας: «Έφυγες Τέτη μου αγαπημένη….ήρθα σήμερα από Θεσσαλονίκη για να σε δω αλλά δεν πρόλαβα… ίσως βρεθούμε σ έναν άλλο κόσμο.. μακριά από θλίψεις και αδιαφορία… Αντίο σεμνή μου φίλη…Σ αγαπώ».

«Υπήρξε πολύ καλή ηθοποιός»

Νωρίτερα όμως σήμερα, επέστρεψε με μια οργισμένη ανάρτηση από τον λογαριασμό του «Σπιτιού του Ηθοποιού» στο Instagram καθώς θεώρησε απαράδεκτο και ασεβές το γεγονός ότι διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης, χαρακτηρίζουν «sex symbol» την εκλιπούσα φίλη της, και ηθοποιό Τέτη Σχοινάκη.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε: «ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΥΠΟΥ SEX SYMBOL ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΈΤΗ ΣΧΟΙΝΑΚΗ… ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΈΔΕΙΞΕ ΌΤΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ. ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ… ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΥ ΣΕΜΝΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΌΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΕ ΜΟΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΝΈΝΑΝ… ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΩΣ ΕΚΦΡΆΖΕΣΤΕ…

ΑΝΝΑ ΦΟΝΣΟΥ»

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ