Πάτρα: Καταγγελία του ΚΚΕ για αστυνομικούς

 Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ Πάτρας: 

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη, προκλητική, αυθαίρετη και ειρωνική στάση δύο αστυνομικών στην Πάτρα, χθες το βράδυ, σε βάρος στελεχών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Οι δύο αστυνομικοί, αφού ακολούθησαν το όχημα που επέβαιναν οι σύντροφοι, το σταμάτησαν στη συμβολή των οδών Τσαμαδού και Κανακάρη και προχώρησαν αναίτια σε σωματικό έλεγχο, με πρόσχημα έλεγχο για ναρκωτικά, ενώ τα στελέχη του Κόμματος είχαν βγει για αφισοκόλληση. Έδειξαν, στη συνέχεια, υπερβάλλοντα ζήλο στον έλεγχο και στο αυτοκίνητο που ανήκει στο ΚΚΕ.

Οι αστυνομικές Αρχές γνωρίζουν πολύ καλά, ότι τα στελέχη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ βρίσκονται σταθερά στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι με τέτοιου είδους ενέργειες, ειδικά μία μέρα πριν την απεργία της 28ης Φλεβάρη, θα περιορίσουν τη δράση του Κόμματος και της ΚΝΕ και θα τρομοκρατήσουν τους κομμουνιστές. Αυτές οι ενέργειες δεν θα μείνουν αναπάντητες, ούτε από το ΚΚΕ, ούτε από το εργατικό λαϊκό κίνημα που αυτές τις μέρες είναι στους δρόμους».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ