Ποιος είχε δίκιο τότε;


Νέες αιχμές σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα αφήνει ο σήμερα ο Παύλος Πολάκης σχολιάζοντας την εισήγηση που είχε κάνει ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να παυθεί από τομεάρχης και να παραπεμφθεί στα αρμόδια όργανα του κόμματος.

Ο κ. Πολάκης, που ουσιαστικά εμφανίζεται να επιμένει στην ανάρτηση που είχε κάνει πριν από έναν χρόνο για τη στοχοποίηση δικαστικών και δημοσιογράφων, εκτοξεύει έμμεσα πυρά στον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Άραγε ποιος είχε δίκιο τότε;».

Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Μου τα θύμισε το FB …ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2023:

Με αιτία και αφορμή την ανάρτηση που φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία έγινε αυτό που φαίνεται στη δεύτερη ….

Ένα χρόνο μετά ,με τις εξελίξεις στο predator,με το έγκλημα των Τεμπών και τη στάση δημοσιογράφων και δικαιοσύνης ,με την καταδίκη της χώρας μας από το Ευρωκοινοβούλιο για το κράτος Δικαίου,με τους πλειστηριασμούς στα λαϊκά σπίτια και τις διαγραφές των δανείων εφοπλιστών ,με τις απευθείας αναθέσεις για τα κτίρια της ΑΑΔΕ από τον Πιτσιλή που μεσολάβησαν…..

ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ;;;;

Υγ Γράφω “αιτία και αφορμή” καθώς είχε προηγηθεί μια βδομάδα πριν η απόφαση για τη μη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Χαιρετακη στα Χανια παρά την ομόφωνη και χωρίς ΚΑΜΙΑ αντίρρηση απόφαση της πολιτικής γραμματείας ,μετά τον εκβιασμό του Σταθακη ο οποίος απαίτησε να βγει!!».
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ