Όταν οι δάσκαλοι κάνουν το παιδί σου ευτυχισμένο - Το "ευχαριστώ" της οικογένειας Πεφάνη

Ευχαριστήριο μήνυμα της οικογένειας του γνωστού πατρινού φωτορεπόρτερ, Γιάννη Πεφάνη:

Αγαπητοί Δάσκαλοι του 22ου Δημοτικού Σχολείου Λεύκας

Με αφορμή το γεγονός πως αναδείξατε τον Κωνσταντίνο Πεφάνη μπροστά σε όλο το σχολείο , προλογίζοντας την επιτυχία του και δείχνοντας σε όλα τα παιδιά το παράδειγμα του γιού μου , είναι ένα σημαντικό στοιχείο που δεν μπορεί να μείνει στην αφάνεια .

Με αυτήν την ευκαιρία θα ήθελα να εκφράσω την θερμή μου ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη και την αναγνώριση που προσέφερε το σχολείο σας προς τον γιο μου, Κωνσταντίνο Πεφάνη. Η επιτυχία που σημείωσε στο ταεκβοντό, κερδίζοντας μετάλλιο σε επίσημους αγώνες, αντικατοπτρίζει την αφοσίωση και τον κόπο που αφιέρωσε στην άθλησή του.

Ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεστε και ενθαρρύνετε την προσωπική ανάπτυξη και επιτυχία κάθε μαθητή είναι εξαιρετικά ενδεικτικός της αφοσίωσής σας προς την εκπαίδευση και την ευημερία των μαθητών. Η αναγνώριση αυτής της επιτυχίας έχει εμπνεύσει τον Κωνσταντίνο και έχει δημιουργήσει ένα κλίμα θετικής ενέργειας και αυτοπεποίθησης, δημιουργώντας πολλαπλά κίνητρα για την πορεία του .

Η οικογένεια μου δεν θα μπορούσε να παραλείψει το σημαντικό εργο που πράττεται κ ευχαριστούμε θερμά για την στήριξή σας και την αφοσίωσή σας προς την εκπαίδευση του παιδιού μας .

Με εκτίμηση Οικογένεια Γιάννη Πεφάνη

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ