Η παράταξη "Πάτρα Ενωμένη" παρούσα στην πίτα του σπιράλ και του Γορτυνιακού Συνδέσμου

Η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη, σε ανακοίνωση της αναφέρει:

Η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη, όπως ανακοίνωσε,  είχε κάνει λόγο από την πρώτη κιόλας στιγμή – και συνεχίζει να το κάνει – για την ανάγκη συνεργασιών στην αυτοδιοίκηση προς όφελος των πολιτών. Δεν θα μπορούσαμε, λοιπόν, να μην ανταποκριθούμε στην ευγενική πρόσκληση του σπιράλ και να μη δώσουμε «παρών» στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης στο ξενοδοχείο «My Way». Παρόντες οι δημοτικοί μας σύμβουλοι Φίλιππος Παπαγεωργίου και Φίλιππος Οικονόμου, αλλά και το μέλος μας Σωτήρης Κλήρης. Η πρόοδος του τόπου μας απαιτεί πνεύμα συνεργασίας και συγκλίσεις, προκειμένου να γίνονται βήματα προς τα εμπρός. Είμαστε σε ανοικτή γραμμή με όλες τις δυνάμεις για την πρόοδο των συμπολιτών μας.

Πολυπληθής παρουσία στην κοπή της βασιλόπιτας του Γορτυνιακού Συνδέσμου

Πολυπληθή παρουσία είχε η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γορτυνιακού Συνδέσμου Πατρών, που πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο του Πνευματικού κέντρου του ιερού ναού Παντοκράτορα.

Το «παρών» έδωσαν η δημοτική σύμβουλος Μάχη Σιώρου και οι Παναγιώτης Καρασπήλιος, Αννα Χονδρολέου, Νίκος Φράγκος, Βασίλης Ψυχογιός, Καλλιόπη Γιαννιού και οι Γιάννης και Δημήτρης Αλεξόπουλος, με τον δεύτερο να είναι μέλος στο Δ.Σ. του Συνδέσμου.

428018192_1502277183683967_5119528090979809861_n.jpg

Η παράταξή μας θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες του Συνδέσμου στο να διατηρεί ζωντανές τις παραδόσεις της Ελλάδας, τα ήθη και τα έθιμά μας, τα οποία κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας.

Να σημειωθεί ότι ο Σύνδεσμος λειτουργεί επίσημα από το 1905 και δεδομένου ότι στην πόλη μας υπάρχουν πολλοί συμπολίτες που έλκουν την καταγωγή τους από την Γορτυνία, απευθύνει ανοικτό κάλεσμα και στους νεότερους Γορτύνιους, προκειμένου μέσα από διάφορες εκδηλώσεις και προγράμματα να διασφαλιστεί η συνέχιση της παράδοσης για τις επόμενες γενιές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ