Η Άννα Μαστοράκου σε εκδηλώσεις για την κοπή της Βασιλόπιτας

Στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ελληνοουκρανικής Φιλίας «Ο Φάρος» βρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Αννα Μαστοράκου, στέλνοντας το δικό της μήνυμα τόσο στους διοργανωτές, όσο και σε όσους έδωσαν το «παρών».

 Η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης, η οποία αναφέρθηκε στα ζητήματα του χαρτοφυλακίου της, με αφορμή και τη συμπλήρωση δύο ετών από τη Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

427844428_7119168818159372_3237610601165929921_n.jpg

"Η ειρήνη είναι το πολυτιμότερο αγαθό για όλους μας και πρέπει όλοι καθημερινά να αγωνιζόμαστε γι΄ αυτήν. Παράλληλα, η στήριξη σε συνανθρώπους μας που αναγκάζονται να φύγουν λόγω πολέμων από τις πατρίδες τους είναι θέμα ανθρωπισμού και αγάπης. Ο Ουκρανικός λαός και οι πρόσφυγες του πολέμου έχουν την αλληλεγγύη μας. Συγχαρητήρια στον Σύλλογο Ελληνοουκρανικής Φιλίας «Ο Φάρος» για όλη αυτήν την προσπάθεια που καταβάλλει τα τελευταία χρόνια", δήλωσε

 

Στην κοπή της βασιλόπιτας του ΑΣ Ηφαιστος, όπου επίσης παραβρέθηκε, η κ Μαστοράκου υπογράμμισε:

Πρότυπα για όλους μας είναι τα μέλη της ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο ΑΣ Ηφαιστος, που χρόνια τώρα πρωταγωνιστούν στον αθλητισμό και στην κοινωνία μας, στέλνοντας μηνύματα ζωής, αγάπης και αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο. Από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε στο πλευρό των Συλλόγου και δεν θα μπορούσαμε να απουσιάσουμε και από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, σε μια πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση στην αίθουσα «Αλέκα Σιούλη» στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Δεσμευόμαστε ότι και μέσα από τα νέα μας καθήκοντα στη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας θα είμαστε δίπλα στους αθλητές, στους προπονητές και στα μέλη της μεγάλης «οικογένειας» του Ηφαιστου. Ας ακούσουμε όλοι μας το μήνυμα που εκπέμπει η ομάδα! Χρόνια πολλά, με υγεία και επιτυχίες!

jpg_7552-1280x848.jpg

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ