«Ο Μεντιλίμπαρ έρχεται το Σάββατο για τον Ολυμπιακό - Στον πάγκο με Φερεντσβάρος»

Την πληροφορία από την Ισπανία (σσ. Relevo) σύμφωνα με την οποία ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έρθει μεθαύριο (10/02) στην Αθήνα και θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού με τη Φερεντσβάρος την ερχόμενη Πέμπτη, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Θα υπογράψει κατά το «Relevo» συμβόλαιο για 4 μήνες, δηλαδή ως το τέλος της σεζόν. Κάτι που πηγές από τον Ολυμπιακό το διαψεύδουν, τονίζοντας ότι θα είναι μεγαλύτερης διάρκειας το συμβόλαιο χωρίς να διευκρινίζουν ακριβώς, κατά την πάγια τακτική του συλλόγου.

Ούτε η... μεθαυριανή άφιξη του προπονητή επιβεβαιώνεται από τους Πειραιώτες, τονίζοντας ότι ο νέος προπονητής θα είναι στο Ρέντη τη Δευτέρα.

Νωρίτερα, υπενθυμίζεται πως ο Κώστας Νικολακόπουλος είχε μεταφέρει στον bwinΣΠΟΡ FM την πληροφορία ότι έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού και του Βάσκου τεχνικού ο οποίος ετοιμάζεται να έρθει στην Αθήνα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των ερυθρολεύκων.

Στη συνέχεια, σε άρθρο του κατέγραφε τις αντιδράσεις του ισπανικού Τύπου, όπου επιβεβαιώνονταν οι παραπάνω πληροφορίες. Μάλιστα, στην Ιβηρική Χερσόνησο ανέφεραν πως η διαφαινόμενη πρόσληψη του Μεντιλίμπαρ είναι και η πρώτη κίνηση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς ως αθλητικός διευθυντής του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης