Με Θεοδοσουλάκη, χωρίς Καρώ και Χριστογεώργο ο ΟΦΗ στην Τούμπα

(3/1, 20:00)

O ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο Ηράκλειο ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη (3/1, 20:00), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League. Για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του τον Μάϊο του 2023, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας της Κρήτης ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης.

O Αντρέας Καρώ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με τον Νίκο Χριστογεώργο να κάνει θεραπεία. Και οι δυο έμειναν εκτός αποστολής, όπως  και οι Νταν Γκλέιζερ και Γιάννης Αποστολάκης, λόγω του χθεσινού (31/12) τραυματισμού τους, οι τιμωρημένοι, Φελίπε Γκαγιέγος και Νίκος Μαρινάκης και ο Μανουέλ Καλαφάτης.

Ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και στατικές φάσεις περιελάμβανε η πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ για το 2024.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει αύριο, Τρίτη (2/1), για την Θεσσαλονίκη, όπου θα γίνει η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος αυτής, ο Πέπε Μελ ανακοίνωσε την 20αμελή αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ματς στην Τούμπα: Σωτηρίου, Baumann, Larsson, Πασαλίδης, Βούρος, Γιαννούλης, Thorarinsson, Λαμπρόπουλος, Σημαντηράκης, Abanda, Neira, Toral, Riera, Mellado, Κουτεντάκης, Bakic, Dicko, Phellype, Θεοδοσουλάκης, Mosquera.

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης