«Διπλή Ταυτότητα» & «Ώρα Μεσσηνίας» στο IONIAN TV

Η προσωποκεντρική εκπομπή του IONIAN TV, «Διπλή Ταυτότητα», συνεχίζει να συζητά και να αναλύει θέματα πολιτικής και κοινωνικής επικαιρότητας μέσα από προσωπικές ιστορίες. Καλεσμένοι πρόσωπα της κεντρικής και περιφερειακής πολιτικής σκηνής,  της αυτοδιοίκησης, του πολιτισμού, της κοινωνικής δράσης  και του επιχειρείν. Καλεσμένος της επόμενης εκπομπής, είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Μίλτος Ζαμπάρας. 

Η ζωή του βουλευτή Μίλτου Ζαμπάρα, ξετυλίγεται αυτή την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 22:00, στην εκπομπή «Διπλή Ταυτότητα» με τη Λίνα Μπάστα. Ο νεαρός βουλευτής που γεννήθηκε στο Αγρίνιο θυμάται τα παιδικά του χρόνια και αποκαλύπτει για ποιο λόγο κόλλησε το “μικρόβιο” της πολιτικής.

Η σύζυγος του Μίλτου Ζαμπάρα μιλάει για την αλλαγή στην καθημερινότητα της οικογένειας από τη στιγμή που εξελέγη βουλευτής και περιγράφει την πρώτη τους γνωριμία.

Ο μικρότερος γιος της οικογένειας Ζαμπάρα και αδερφός του βουλευτή αποκαλύπτει ένα μεγάλο οικογενειακό μυστικό.

Η μετάδοση θα γίνει από το IONIAN TV τηλεοπτικά επίγεια μέσω Digea και στην πλατφόρμα της NOVA (θέση 725). Και ταυτόχρονα, μέσα από το YouTube (https://bit.ly/3QL8N8y) και το Facebook (https://bit.ly/3G8pXbi) του IONIAN TV.

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 10 μ.μ.

Trailer εκπομπής : https://bit.ly/3MMsJXu 

Αρχείο Εκπομπής : https://ioniantv.gr/tv-shows/dipli-taftotita/ 

 

«Ώρα Μεσσηνίας» | Θανάσης Βασιλόπουλος - Δήμαρχος Καλαμάτας – Πρεμιέρα 


Το τηλεοπτικό ραντεβού των απανταχού Μεσσήνιων επιστρέφει ξανά στους δέκτες του IONIAN TV. Η εκπομπή «Ώρα Μεσσηνίας» που έχει ως σημείο αναφοράς την κοινωνία της Μεσσηνίας, την οικονομία της, τον πολιτισμό της και την πολιτική της. Την αυλαία της πρεμιέρας ανοίγει ο Δήμαρχος της Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος με μια διαφορετική συνέντευξη, την Τρίτη 21 Νοεμβρίου στις 21:00.

O Δήμαρχος Καλαμάτας αναφέρεται στην καθημερινότητα του ως πατέρας με τέσσερα παιδιά, στη σύζυγό του, η οποία όπως είπε, τον βοηθά στα δύσκολα αλλά και στους συνεργάτες που εμπιστεύεται. Θυμάται τα πρώτα του βήματα στον χώρο της αυτοδιοίκησης αλλά και τα συναισθήματα το βράδυ της Κυριακής των εκλογών.

image_2023-11-20_17-23-39.png

Η εκπομπή «Ώρα Μεσσηνίας» θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 21.00 από το IONIAN TV με θέματα που αφορούν την περιοχή, ζωντανές συνδέσεις και πλούσιο ρεπορτάζ. Η μετάδοση θα γίνεται από το IONIAN TV τηλεοπτικά επίγεια μέσω Digea και στην πλατφόρμα της NOVA (θέση 725). Και ταυτόχρονα, μέσα από το YouTube (https://bit.ly/3QL8N8y) και το Facebook (https://bit.ly/3G8pXbi) του IONIAN TV Την παρουσίαση της εκπομπής έχει αναλάβει η δημοσιογράφος του IONIAN TV, Νατάσα Πατρινού.

Τρίτη 21 Νοεμβρίου στις 9 μ.μ.

Trailer Εκπομπής : https://bit.ly/46vtUSc 

IONIAN… και είσαι παντού!

 

 

Διαβάστε επίσης