Ελένη Μενεγάκη: Το δώρο που ζήτησε η μικρή της κόρη από τον Άγιο Βασίλη - «Μου κόπηκε η ανάσα, λέω: με περιπαίζει;»

Συζήτηση με χριστουγεννιάτικο άρωμα είχαν στην έναρξη της σημερινής (17/11) εκπομπής η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια του MEGA αποκάλυψε στην ομάδα του πάνελ το δώρο που ζήτησε η μικρή της κόρη, Μαρίνα, από τον Άγιο Βασίλη και τα λόγια του κοριτσιού που την έχουν βάλει σε… σκέψεις.

«Πάντως αυτό που είπε η Χριστίνα Αλούπη στο βίντεο μου θυμίζει λίγο το σκηνικό με τη μικρή μου κόρη, η οποία δεν είμαι σίγουρη αν κάποιοι φίλοι της φέτος της έχουν προδώσει το θέμα με τον Άγιο Βασίλη», ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη στους συνεργάτες της.

«Αισθάνθηκα σαν να με περιέπαιξε λίγο, γιατί τη ρώτησα: αγάπη, τι θέλεις για τα Χριστούγεννα από τον Άγιο Βασίλη; Και μου είπε: μαμά, θα ήθελα ένα χάμστερ», αποκάλυψε αμέσως μετά.

«Της λέω: χάμστερ; Εκείνη την ώρα μου κόπηκε ο βήχας, η ανάσα, τα πάντα όλα… Της λέω: αγάπη μου, χάμστερ όχι, γιατί αυτά είναι ζωντανά, τρέχουν. Αυτό είναι ποντικάκι, της είπα, δεν μπορεί ο Άγιος Βασίλης να τρέχει με το έλκηθρο», συνέχισε την ιστορία της η Ελένη Μενεγάκη.

«Μου λέει: ε καλά, τότε ένα κόκκινο πάντα; Δεν ξέρω από πού το είδε… της λέω: δεν σημαίνει ότι ο Άγιος Βασίλης μπορεί να φέρει τα πάντα. Ε καλά, μου λέει, δεν πειράζει τότε βρε μαμά, παρ’ το εσύ», καταλήγει η οικοδέσποινα του MEGA.

«Και εκεί λες: ας μου πει η κόρη μου τώρα με παίζει; Έχει μεγαλώσει και αυτή; Ας το αφήσουμε αυτό το θέμα. Καλό είναι όμως να αφήνουμε τα παιδάκια να μεγαλώνουν λιγάκι με αυτή την ιδέα. Μόνο που μου είπε το ποντικάκι, ανατρίχιασα! Τα βλέπω σε βίντεο στο Instagram και τρελαίνομαι», σχολιάζει η Ελένη Μενεγάκη.

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ