«Τελικά, αυτά που είπε ο Γκουντάρας ισχύουν;»

 

Η συνάντηση που είχαν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Κατερίνα Καινούργιου απασχόλησε το μεσημέρι της Τετάρτης 4/10 την Ελένη Μενεγάκη και την ομάδα της.

Η παρουσιάστρια είδε τα στιγμιότυπα που ανέβηκαν στα social media και θέλησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για όσα έγιναν, ενώ αναρωτήθηκε αν όλα αυτά που είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας περί… ειδυλλίου ανάμεσα στους παρουσιαστές ισχύουν.

Ε.Μ: «Που έπαιζες μουσική χθες και συναντήθηκες με την Κατερίνα Καινούργιου; Μέχρι κι εγώ γέλαγα που έλεγε αυτά για το instagram»
Δ.Ο: «Είναι τόσο παλιό το μπλοκ που ούτε το Instagram δε μπορεί να μας ξεμπλοκάρει»
Ε.Μ: «Το διάβασα και γέλαγα μόνη μου. Λέω, “αυτοί οι δυο πάντως συνεννοήθηκαν, μιλάνε την ίδια γλώσσα”»
Δ.Ο: «Έπαιζα στο μαγαζί ενός πολύ καλού μου φίλου που είχε τα εγκαίνια. Έρχεται η Κατερίνα κι εγώ κάνω πως δε τη βλέπω. Έχουμε έναν κοντινό κοινό γνωστό. Είναι παιδικός φίλος της Κατερίνας και δικός μου φίλος. Τη σπρώχνει προς τα εμένα, και λέει, “έλα, βρείτε τα”»
Ε.Μ: «Άρα, αυτά που λέει ο Γκουντάρας, ισχύουν;»
Δ.Ο: «Όχι, όχι»
Ε.Μ: «Άσε τα όχι, όχι»
Δ.Ο: «Με την Κατερίνα γνωριζόμαστε από παιδιά, δε βλέπουμε ερωτικά ο ένας τον άλλον»
Ε.Μ: «Γνωρίζεστε από παιδιά αλλά μόνο με τον αδελφό της κρατάς σχέσεις, απ΄ ό,τι λέει η ίδια δηλαδή, κι εγώ την πιστεύω»
Δ.Ο: «Ο αδελφός της είναι κοινός φίλος με τον δικό μου φίλο και κάνουμε όλοι μαζί παρέα. Ο Γκουντάρας φαγώθηκε. Είναι γνωστό το ένστικτό του. Πάλι μέσα έπεσε. Να σου πει σαράντα νούμερα να παίξεις τα άλλα πέντε στο τζόκερ»
Ε.Μ: «Τελικά, τα κάνατε τα ξε-μπλοκ;»
Δ.Ο: «Δε γίνεται. Δε μας βρίσκει καν το instagram για να μας ξεμπλοκάρει. Το καλύτερο είναι που μου λέει, “κάτσε να σε βρω από τη δική μου λίστα μπλοκαρισμένων”, που εγώ έχω το όνομα ότι μπλοκάρω, και κατέβαινε, κατέβαινε… Λιγότεροι είναι οι δικοί μου»
Ε.Μ: «Μας έστειλε χαιρετίσματα;»
Δ.Ο: «Πολλά, πολλά»
Ε.Μ: «Κι από εμάς»

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ