Ξεκινούν οι παράλληλες δράσεις του ArtWalk Πάτρας

Ομάδα των Εναέριων Ακροβατικών «Κρίκος»

Πρόσκληση:

To Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 21:00 μ.μ. στην Πλατεία Όλγας θα παρακολουθήσουμε μία παράσταση που κόβει την ανάσα με την Ομάδα των Εναέριων Ακροβατικών «Κρίκος».

Πρόκειται για μια καλλιτεχνική ομάδα όπου δραστηριοποιείται στην Πάτρα. Η έκφραση των ερμηνευτών της στηρίζεται στην σωματικότητά τους, δηλαδή στην ιδιοσυγκρασιακή προσωπικότητα και την αυτοβιογραφία του κάθε καλλιτέχνη.

Η ομάδα Εναέριων Ακροβατικών «Κρίκος», εστιάζει στις τεχνικές του σύγχρονου τσίρκου, τα ακροβατικά εδάφους και τον σύγχρονο χορό.

«Η κάθε παράσταση (performance) είναι μια συλλογική διαδικασία συνύπαρξης», λένε οι ίδιοι οι καλλιτέχνες.

Και συμπληρώνουν: «Παίρνουμε ερεθίσματα από το περιβάλλον που μας περικλείει, την πραγματικότητα. Μέσα από μία πνευματική διαδικασία, το σώμα ευαισθητοποιείται, προσαρμόζεται, μορφοποιείται, ανακαλύπτει και τελικά εκφράζεται. Η δύναμη του ανθρώπινου σώματος με την πειθαρχεία του πνεύματος είναι αυτά που μας εμπνέουν και μας εκφράζουν στο έργο μας».

Με αυτή τους την παράσταση έρχονται να μας υπενθυμίσουν τη βαθιά σύνδεση τέχνης και σωματικής έκφρασης.

Η συμμετοχή σε όλες τις παράλληλες δράσεις του ArtWalk 8 είναι ελεύθερη και δωρεάν για όλους τους πολίτες.

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν, να γνωριστούμε από κοντά!

Μην ξεχνάτε ότι θα μας βρείτε καθημερινά από τις 11 έως τις 21 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Όλγας!

Τo ArtWalk 8 τελεί υπό την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την θερμή βοήθεια του χρυσού χορηγού VECHRO (ελληνική βιομηχανία χρωμάτων) και των μεγάλων χορηγών Χρυσανθόπουλος Α.Ε. (πατρινή εταιρία ανυψωτικών μηχανημάτων), ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ (αυτοκινητόδρομος Ελευσίνα – Πάτρα - Πύργος) και Coffeebrands (πατρινή αλυσίδα καφέ).

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ