Η νέα ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη υπέρ της Λένας Κιτσοπούλου

 

Την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Ιουλίου παρουσιάστηκε στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου το έργο «Σφήκες» σε ελεύθερη διασκευή και σκηνοθεσία της Λένας Κιτσοπούλου, βασισμένη στο έργο του Αριστοφάνη. Η διασκευή που παρουσίασε η Λένα Κιτσοπούλου στο θεατρόφιλο κοινό προκάλεσε διχασμό με τις αντιδράσεις να μεταφέρονται στο Twitter και το όνομά της να τρεντάρει.

Οι περισσότεροι θεατές δεν ήταν προετοιμασμένοι για αυτό που επρόκειτο να παρακολουθήσουν, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που σηκώθηκαν και έφυγαν στη μέση της παράστασης. Κάποιοι γιούχαραν μάλιστα τη σκηνοθέτιδα και τους ηθοποιούς, ενώ άλλοι υπερασπίστηκαν τους συντελεστές.

Με αφορμή τις παραπάνω αντιδράσεις, θέση υπέρ της Λένας Κιτσοπούλου πήρε πριν από λίγες ημέρες δημόσια ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου, ο Βασίλης Μπισμπίκης στήριξε για ακόμη μια φορά μέσω των instastories του τη Λένα Κιτσοπούλου.

«….σε καταδικάζω στην εκπομπή μου, στο κινητό μου, δημόσια, όπου βρεθώ κι όπου σταθώ, και προσέξτε καλά: όποιος δεν συμφωνεί μαζί μου είναι φασίστας, είναι συνένοχος με τον ένοχο. Κατηγορώ, άρα είμαι κάτι. Κατηγορώ άρα υπάρχω… Λένα Κιτσοπούλου», ήταν το κείμενο που δημοσίευσε ο Βασίλης Μπισμπίκης, που είναι τα λόγια της ίδιας της Λένας Κιτσοπούλου, στο Δελτίο Τύπου της παράστασης.

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ