Η "καταραμένη" εβδομάδα της Δυτ. Ελλάδας: 10 τραυματίες και μια νεκρή σε τροχαία!

 

Ενώ η 14χρονη Χριστίνα δίνει μάχη στο νοσοκομείο του Ρίου για να κρατηθεί στην ζωή και οι δικοί της ελπίζουν σε ένα θαύμα, σοκάρουν τα νούμερα που αφορούν τα τροχαία που έχουν συμβεί τις τελευταίες 8 ημέρες στην Πάτρα και την Δυτ. Ελλάδα. 

Η 14χρονη που μαζί με τον 16χρονο φίλο της επέβαιναν σε δίκυκλο όταν συγκρούστηκαν με ιχ τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Ιουλίου. 

Δυστυχώς από εκείνη ημέρα όσες ακολούθησαν θα τις χαρακτηρίζαμε καταραμένες , καθώς νέα παιδιά βρέθηκαν στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένα , αλλά να δίνουν μάχη και άλλα να καταλήγουν.

Η "διαβολική εβδομάδα" κατέγραψε 11 τραυματισμούς , ενώ μια 19χρονη κατέληξε. Στις 9 Ιουλίου δύο νέοι τραυματίζονται στην περιοχή του Ρίου. Το μεσημέρι άλλο τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας και πιο συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Βορείου Ηπείρου και Κορίνθου.

Στο ατύχημα συγκρούστηκαν δυο μηχανάκια κάτω από αδιευκρίνιστές συνθήκες, με αποτέλεσμα να τραυματίστηκαν δυο άτομα που επέβαιναν στα δίκυκλα.

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε άμεσα τους τραυματίες και τους μετέφερε στο νοσοκομείο.

Το ίδιο απόγευμα είχαμε εκρτροπή δικύκλου, αυτή τη φορά στη Δυτική Αχαΐα και ειδικότερα στο Μετόχι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού.

Στις 15 Ιουλίου συνέβη τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 04:00 περίπου τα ξημερώματα στο κέντρο της Ναυπάκτου.

19χρονη που επέβαινε σε δίκυκλο έχασε το έλεγχο του οχήματος και καρφώθηκε πάνω σε κάγκελα.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο όπου την μετέφερε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο του Ρίου όμως δυστυχώς λίγο αργότερα κατέληξε.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 11μμ της Παρασκευής στην Παλαιά Εθνική Πατρών-Πύργου κοντά στην διασταύρωση για την Περιμετρική, στο ύψος των Ροιτΐκων.

Οδηγός ΙΧ επιχείρησε να στρίψει αριστερά για να “ανέβει” προς Μιντιλόγλι – περιμετρική και έπεσε πάνω σε δίκυκλο που εκινείτο με κατεύθυνση προς Πάτρα και το οποίο οδηγούσε ένας 18χρονος.

Το παιδί μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για γιο πυροσβέστη.

Στις 16 Ιουλίου είχαμε σφοδρό τροχαίο ατυχήματ ξημερώματα Κυριακής στο Αγρίνιο, με δύο ΙΧ να συγκρούονται στην συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Αγίου Ιωάννη Ρηγανά, περί τις 5:30.

Στο ένα εκ των οχημάτων επέβαιναν δύο νεαρές. Μάλιστα, η μία ανήλικη. Το αυτοκίνητο τούμπαρε και απαιτήθηκε επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Επί τόπου έσπευσε σταθμός του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τις δύο νεαρές τραυματίες στο νοσοκομείο Αγρινίου, έχοντας αποκομίσει ελαφρά τραύματα.

Το τελευταίο τροχαίο κατεγράφη χθες βράδυ. Συγκεκριμένα σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου νοσηλεύονται δυο νέοι ηλικίας 18 και 19 ετών, που τραυματίστηκαν σε σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην πόλη των Κρεστένων…

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα έγιναν λίγο πριν τις 11 έξω ακριβώς από το νοσοκομείο των Κρεστένων, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε ο 18χρονος και στο οποίο ήταν συνεπιβάτης η 19χρονη κοπέλα, συγκρούστηκε κάτω από άγνωστες -για την ώρα- συνθήκες με ιχ αυτοκίνητο.

Τα νεαρά άτομα διακομίσθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο των Κρεστένων, ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης τους και οι δυο μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο του Πύργου.

Οι τελευταίες πληροφορίες, θέλουν τον 18χρονο να είναι βαριά τραυματισμένο, ενώ η 19χρονη διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του γενικό νοσοκομείου Ηλείας.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ