Καραμανδάνειο - Γιάννης Καρβέλης: Στις μοναδικές δύο από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις, το πολύωρο χειρουργείο του 11χρονου Αποστόλη

Επίσκεψη του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ στο Καραμανδάνειο

Στις μοναδικές δύο από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις, το πολύωρο χειρουργείο του 11χρονου Αποστόλη ο οποίος τραυματίστηκε βαριά όταν έπεσε σε μάντρα με το ποδήλατο του.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στο οποίο υπεβλήθη σε μια δύσκολη και πολύωρη χειρουργική επέμβαση με τους γιατρούς να δίνουν τιτάνιο αγώνα για να σώσουν το χέρι του παιδιού που είχε υποστεί τη μεγαλύτερη βλάβη.

"Τολμάμε να μιλήσουμε για μικροχειρουργική. Είναι πραγματικά άξιοι συγχαρητηρίων όλοι οι γιατροί και οι νοσηλευτές του νοσοκομείου μας", είπε μιλώντας στο Tempo24.News o διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, με αφορμή την σημερινή επίσκεψή του στο Καραμανδάνειο.

340575037_548187477439682_1065765887333704706_n.jpg

Ο κ. Καρβέλης έδωσε συγχαρητήρια στους χειρουργούς ορθοπεδικούς Τάγαρη, Τσουμπός και Κωνσταντοπούλου. Οι γιατροί ενημέρωσαν τον κ. Καρβέλη για τη δυσκολία του περιστατικού και τη μέθοδο που ακολούθησε και την ευτυχή κατάληξη που είχε το πολύωρο χειρουργείο. Επίσης τον ενημέρωσαν και την πορεία της υγείας του 10χρονου κοριτσιού που είχε πυροβοληθεί στο πόδι κατά τη διάρκεια παιχνιδιού από τον αδερφό της.

"Είμαστε πολύ υπερήφανοι για το νοσοκομείο μας, το μοναδικό παιδιατρικό σε όλη τη δυτική Ελλάδα. Είμαστε εδώ πάντα να το στηρίζουμε καθολικά", συμπλήρωσε ο κ. Καρβέλης.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ