"Θέλεις να κάνουμε σεξ;" - "Βροχή" τα μηνύματα στο διαδίκτυο και σε Πατρινούς - Αδίστακτο το κύκλωμα παρά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας- ΦΩΤΟ

 

"Βροχή" τα μήνυματα στο διαδίκτυο και σε όλα τα social για εύκολο και... γρήγορο σεξ!

Αποδέκτες του αδίστακτου κυκλώματος που έχουν βρει χώρο στον αξεξέλεγκτο και απέραντο πεδίο του διαδικτύου, στέλνουν μηνύματα σχεδόν καθημερινά περισσότερες από δύο και τρεις φορές και σε Πατρινούς. 

Το μήνυμα φέρει προσωπικά στοιχεία από ψεύτικο προφίλ γυναίκας ή άνδρα και έναν σύνδεσμο προκαλώντας τον αποδέκτη να πατήσει σε αυτόν και να ξεκινήσει η ... συνεύρεση με βιντεοκλήση. 

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που τα "θύματα" βιντεοσκοπούνται και κατόπιν εκβιάζονται. Πολλές είναι άλλωστε και οι περιπτώσεις που έχουν καταγραφεί και στην Πάτρα, όπως αναφέρουν στο tempo24 νομικές πηγές στις οποίες έχουν καταφύγει τα θύματα για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν δυσάρεστες καταστάσεις. 

Όσα και να έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, με υποθέσεις revenge porn, ή άλλες απάτες που σχετίζονται τη χρήση του διαδικτύου, φαίνεται ότι οι "ζωηροί" του ίντερνετ δεν το βάζουν κάτω... 

Οι αρχές συστήνουν ιδιαίτερη προσοχή και φιλτραρισμένο σερφάρισμα στο διαδίκτυο. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ