Φίλιππας Λιάκος στο tempo24: "Με συγκίνησε η εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόσωπό μου"

 

Λίγες ώρες μετά την πανηγυρική εκλογή του στη θέση του νέου επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών, ο Φίλιππας Λιάκος μιλάει στο tempo24, εφανώς συγκινημένος από τη μεγάλη αποδοχή του κόσμου.

"Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ήρθε και με στήριξε, από όλους τους χώρους, ότι κι αν πρεσβεύουν. Ξέρω, ότι με στηρίζουν γιατί πάνω απ όλα, στηρίζω τον τόπο μου χωρίς πολιτικές και χρωματικές διαχωριστικές γραμμές", δήλωσε αρχικά ο Φίλιππας Λιάκος, κληθείς να σχολιάσει το μεγάλο ποσοστό αποδοχής που απέσπασε απέναντι στον έτερο υποψήφιο Αλ. Ορδίτη. "Με συγκίνησε η εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόσωπό μου", συμπληρώνει ο νέος αρχηγός της δημοτικής παράταξης, ερωτηθείς για πολίτες που προσήλθαν στην κάλπη από τον ευρύτερο αυτοδιοικητικό χώρο και όχι μόνο αυστηρά από την παράταξη στην οποία πλέον ηγείται. 

 Δυτ. Αχαΐα: Νέος επικεφαλής της παράταξης Νικολάου, ο Φίλιππος Λιάκος - Θρίαμβος στις χθεσινές εκλογές

Ο κ. Λιάκος επίσης, στάθηκε στη διαδικασία που είχε μεγάλη επιτυχία και πρόκειται για μια πρωτοτυπία, καθώς μέχρι σήμερα καμία δημοτική παράταξη δεν έχει εκλέξει από τη βάση, τον αρχηγό της. "Νίκησε η δημοκρατία", σχολίασε ο Φ. Λιάκος και πρόσθεσε με νόημα ερωτηθείς για το μεγάλο αριθμό αυτών που προσήλθαν στην κάλπη. "Ήταν και μια αντίδραση του κόσμου και μια απάντηση στη δημοτική αρχή. Εμείς από τώρα κοιτάζουμε την επόμενη μέρα και τον αγώνα με τα προβλήματα της καθημερινότητας". 

Σε ότι αφορά το ποσοστό της νίκης του και τα βήματά του από εδώ και πέρα είπε χαρακτηριστικά: "Εμείς θα δουλεύουμε με ενότητα - ενότητα - ενότητα. Τίποτα άλλο. Για το καλό του τόπου". 

 

Διαβάστε επίσης