Πάτρα: Με βαριές κρανιογκεφαλικές κακώσεις το παιδί που τραυματίστηκε στο PICK - Ώρες αγωνίας για τον 6χρονο - Πώς έγινε η παραλίγο τραγωδία

Ώρες αγωνίας στο πλευρό του παιδιού τους, περνά η οικογένεια του 6χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά στο σοκαριστικό ατύχημα που σημειώθηκε στους αγώνες καρτ του PICK στην Πάτρα, το μεσημέρι της Κυριακής.

f.jpg

Το παιδί αντιμετωπίζει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με τους γιατρούς να περιμένουν να δουν την πορεία της υγείας του και το πώς ανταποκρίνεται ο οργανισμός του το επόμενο 48ωρο.

Όλα έγιναν όταν μπροστά στα έντρομα μάτια των θεατών, ένα μονοθέσιο όχημα, για άγνωστο λόγο, βγαίνει από την πορεία του με αποτέλεσμα να "καρφωθεί" στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, όπου βρισκόταν το παιδί και να το τραυματίσει βαριά.

d.jpg

Το βίντεο που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ δείχνει καρέ - καρέ τη στιγμή του ατυχήματος, με τις σκηνές να είναι σοκαριστικές.

 

 

Πρώτοι στο σημείο φτάνουν διασώστες του Ερυθρού Σταυρού και η γιατρός της διοργάνωσης Βιβή Λουκοπούλου, η οποία βρίσκει το παιδί σε κωματώδη κατάσταση.

 

 

Μετά την παροχή οξυγόνου φτάνει η μονάδα του ΕΚΑΒ που μεταφέρει τον άτυχο 6χρονο αρχικά στο Καραμανδάνειο και έπειτα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Για το περιστατικό έγιναν 5 προσαγωγές, οι οποίες αργότερα μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Πρόκειται για τους διοργανωτές, τους υπεύθυνους ασφαλείας και τον οδηγό του μονοθέσιου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Πάτρα: 5 συλλήψεις για το ατύχημα στο PICK - Ποιοι συνελήφθησαν - Αύριο στον εισαγγελέα

12.jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Αυτό είναι το καρτ που χτύπησε τον 6χρονο 

Ο οδηγός σε δηλώσεις του, λίγο μετά το ατύχημα δήλωσε μεταξύ άλλων: "Σε εκείνο το σημείο υπήρχε ένα βύθισμα του δρόμου που με έκανε να έρθω σε επαφή με ένα άλλο καρτ, με αποτέλεσμα να χάσω τον έλεγχο και να ανατραπεί το δικό μου όχημα. Εγώ είμαι καλά με λίγους μώλωπες στα πόδια".

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: "Έτσι έγιναν όλα" - Τι λέει ο οδηγός του μονοθέσιου για την παραλίγο τραγωδία στο PICK

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ