Οι ταινίες που προβάλλονται στο ODEON VESO MARE

Rifkin'sFestival / Το Φεστιβάλ Του Ρίφκιν

Ο διανοούμενος ΜορτΡίφκιν (Γουάλας Σον) συνοδεύει τη σύζυγο του Σου (Τζίνα Γκέρσον) στο διάσημο ισπανικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν, ανησυχώντας για το ξεμυάλισμα της με τον νεαρό σκηνοθέτης Φιλίπ (Λουί Γκαρέλ). Στο πίσω μέρος του μυαλού του, ο Μορτ ελπίζει ότι η αλλαγή περιβάλλοντος θα δώσει σπίθα στο πρώτο του υπερφιλόδοξο μυθιστόρημα. Όσο η Σου ασχολείται παθιασμένα με τον γοητευτικό Φιλίπ, ο Μορτ συναντά τη γλυκιά Δρ. Ρόχας (ΕλέναΑνάγια) και κάτι μέσα του αλλάζει. Μία διάθεση αναθεώρησης της ζωής μέσα από τη δύναμη του κλασικού σινεμά αναζωπυρώνει την ελπίδα του Μορτ για το μέλλον.

Σκηνοθεσία:Γούντι Άλεν                                          

Πρωταγωνιστές: Τζίνα Γκέρσον, Γουάλας Σον, ΕλέναΑνάγια, ΣέρζιΛόπεθ, ΚρίστοφΒαλτς, Λουί Γκαρέλ

Κατηγορία:

Διάρκεια: 1.32’

ReleaseDate: 15/07/2021 – TANWEER

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=5Kzt1G_vW5Y

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

TheConjuring: TheDevilMadeMeDoIt / Το Κάλεσμα 3: Ο Διάβολος Με Έβαλε Να Το Κάνω

Το πιο επιτυχημένο franchise ταινιών τρόμου του μάστερ Τζέιμς Γουάν επιστρέφει με μια ανατριχιαστική ιστορία δαιμονοληψίας που κατάφερε να συγκλονίσει ακόμη και τους έμπειρους μεταφυσικούς ερευνητές Εντ και Λορέιν Γουόρεν.

Κονέκτικατ 1981: Οι διάσημοι ερευνητές υπερφυσικών φαινομένων βρίσκονται αντιμέτωποι με την πιο ανατριχιαστική υπόθεση της καριέρας τους. Ένας νεαρός κατηγορούμενος για στυγνή δολοφονία επικαλείται τη δαιμονοληψία ως ελαφρυντικό. Μπορούν οι Γουόρεν να πείσουν το δικαστήριο ότι είναι αθώος;

Σκηνοθεσία:Μάικλ Τσάβες                                       

Πρωταγωνιστές: Πάτρικ Γουίλσον, Βέρα Φαρμίγκα, Ρόρι Ο Κόνορ, Σάρα Κάθριν Χουκ, Τζούλιαν Χίλιαρντ, ΣτιβΚούλτερ, Σάνον Κουκ, ΣτέρλινγκΤζέρινς

Κατηγορία:Θρίλερ

Διάρκεια: 1.52’

ReleaseDate:01/07/2021 – TANWEER

Trailer: https://youtu.be/AfJcBOW4hmA

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dreamuilders / Ονειρομπελαδες(ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

Ένα σύγχρονο παραμύθι κινουμένων σχεδίων για τις περιπέτειες της νεαρής 12χρονης Μίνας με την καινούρια της οικογένεια. Μία ευφάνταστη ταινία για όλη την οικογένεια που αποκαλύπτει τον μαγικό κόσμο των ονείρων.

Η ήσυχη ζωή της 12χρονης Μίνας αναστατώνεται, όταν εμφανίζεται η θετή αδελφή της Τζένη. Η Τζένη είναι ενοχλητική και η Μίνα θέλει να την ξεφορτωθεί! Μία νύχτα, η Μίνα συναντά τους δημιουργούς ονείρων και ανακαλύπτει ότι μπορεί να αλλάξει την Τζένη μέσα από τα όνειρα της. Αλλά αυτή η απόφαση έχει απρόσμενες επιπτώσεις. Οπότε, η Μίνα πρέπει να σώσει την Τζένη και την ίδια της την οικογένεια.

Σκηνοθεσία:Κιμ ΧάγκενΓιένσεν, Τόνι Ζινκ               

Ακούγονται οι: Λυδία Τζανουδάκη, Θανάσης Κουρλαμπάς, Μελίνα Κατσακούλη, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Χάρης Φραγκούλης, Βασίλης Μήλιος, Θανάσης Κουρλαμπάς

Κατηγορία:Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 1.21’

ReleaseDate:08/07/2021 - TANWEER

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=ongHZqykRwA

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

TheComebackTrail / Πως Να Σκοτώσεις Τον Πρωταγωνιστή Σου

Ένα θρυλικό τρίο οσκαρικών ηθοποιών ενώνει τις δυνάμεις του και πρωταγωνιστεί σε μία ξεκαρδιστική σάτιρα για τις αναποδιές αλλά και τις αναπάντεχες ευκαιρίες που επιφυλάσσει το Χόλιγουντ στους δολοπλόκους κινηματογραφικούς παραγωγούς.

Δύο κινηματογραφικοί παραγωγοί που χρωστάνε χρήματα στη μαφία, χρησιμοποιούν τον γερασμένο κινηματογραφικό τους αστέρα σε μία απάτη στην προσπάθειά τους να σωθούν. Όμως, καταλήγουν να κερδίσουν περισσότερα απ’ όσα φαντάζονταν.

Σκηνοθεσία:Τζορτζ Γκάλο                                       

Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μόργκαν Φρίμαν, Τόμι Λι Τζόουνς, Ζακ Μπραφ, ΕμίλΧιρς

Κατηγορία:Σατιρα

Διάρκεια: 1.44’

ReleaseDate: 01/07/2021 - TANWEER

Trailer: https://youtu.be/dqbiuoFwGwQ

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

BrothersInLaw / Οι Κουνιάδοι

Ο Εδουάρδο και ο κουνιάδος του χρειάζονται επειγόντως χρήματα, μετά από μία αποτυχημένη επιχειρηματική συμφωνία και απαγάγουν τον Μοδέστο, κουνιάδο της Αλίσια, της επιχειρηματία που τους προκάλεσε όλα τους τα προβλήματα. Το σημαντικότερο πρόβλημα; Η Αλίσια δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει. 

Σκηνοθεσία:ΤόνιοΛόπεθ                                          

Πρωταγωνιστούν: Σοσέ Α. Τουρινιάν, Μιγκέλ Ντε Λίρα, Φεντερίκο Πέρες Ρέι

Κατηγορία:

Διάρκεια: ’

ReleaseDate:05/08/2021 - TANWEER

Trailer:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

SpaceJamANewLegacy / Διαστημικά Καλάθια: Η Νέα Γενιά

Καλώς ήρθατε στο παιχνίδι! Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ και παγκόσμιο είδωλο, Λεμπρόν Τζέιμς σας ταξιδεύει σε μία επική περιπέτεια μαζί με τον αειθαλή ΜπαγκςΜπάνι στην ταινία “ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΛΑΘΙΑ: Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ”, που αποτελεί μία μίξη κινουμένων σχεδίων και ζωντανής δράσης σε σκηνοθεσία του ΜάλκολμΝτ. Λι και μίας πρωτοπόρας κινηματογραφικής ομάδας που περιλαμβάνει τους ΡάιανΚούγκλερ και Μάβερικ Κάρτερ. Αυτό το ταξίδι μεταμόρφωσης, αποτελεί μία μανιακή μίξη που φανερώνει μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι γονείς προκειμένου να επικοινωνήσουν με τα παιδιά τους. Όταν ο Λεμπρόν και ο γιός του Ντομ, παγιδευτούν σε ένα ψηφιακό διάστημα από ένα κακόβουλο μέσο τεχνητής νοημοσύνης, ο Λεμπρόν θα πρέπει να τους οδηγήσει με ασφάλεια στο σπίτι, εφόσον ηγηθεί των Μπαγκς, ΛόλαΜπάνι και μίας ομάδας άκρως ανυπάκουων LooneyTunes, ώστε να νικήσουν τους αντίπαλους ψηφιακούς πρωταθλητές τεχνητής νοημοσύνης: μία πανίσχυρη ομάδα επαγγελματιών αστέρων του μπάσκετ που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί. Στο παιχνίδι των TunesVSGoons βρίσκεται το μεγαλύτερο ρίσκο της ζωής του, καθώς θα επαναπροσδιοριστεί το δέσιμο του Λεμπρόν με τον γιό του και θα πέσει φως στη δύναμη του να είσαι ο εαυτός σου.

Σκηνοθεσία:ΜάλκολμΝτ. Λι                                     

Πρωταγωνιστούν: Λεμπρόν Τζέιμς, Σονίκα Μάρτιν Γκριν, Ντον Τσιντλ

Κατηγορία:

Διάρκεια: ’

ReleaseDate:15/07/2021 - TANWEER

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=EHDAYymKq4Y

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ