Ο πατέρας του 37χρονου από την Κεφαλονιά μιλά στο tempo24: "Το παιδί μου έκανε το εμβόλιο και βρέθηκε στο νοσοκομείο - Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας"

 

Απαντήσεις για το τι συνέβη στον γιό του ζητά ο πατέρας του 37χρονου από τον Κεφαλονιά που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου με αιματολογική διαταραχή , λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο johnson & johnson.

Μιλώντας στο tempo24, σοκαρισμένος όπως είπε για ότι συνέβη, εξήγησε τι ακριβώς συνέβη στο παιδί του.

«Προ 10ημέρου περίπου ο γιός μου έκανε το εμβόλιο. Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, όμως το βράδυ της Τετάρτης εμφάνισε μελανιές στα χέρια και έντονο μούδιασμα. Αμέσως τον μεταφέραμε στο νοσοκομείο Αργοστολίου, όπου οι γιατροί σε συνεννόηση με συναδέλφους τους από το νοσοκομείο της Πάτρας, του χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή.

Τελικά κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στην Πάτρα, όπου και ήλθαμε σήμερα το πρωϊ», αναφέρει σημειώνοντας πως σε επίμονες ερωτήσεις του για το τι συνέβη, οι γιατροί απαντούσαν πως πιθανά προέρχεται από φάρμακα που λάμβανε ή από κάποια λοίμωξη. «Το παιδί μου ούτε φάρμακα έπαιρνε, ούτε είχε λοίμωξη», σημειώνει, γι αυτό και περιμένει απαντήσεις για το εάν ευθύνεται το εμβόλιο για την επιδείνωση της υγείας του.

Πάντως, όπως ανέφερε στο tempo24, τα νέα είναι ενθαρρυντικά καθώς η αξονική που έγινε βγήκε «καθαρή».   

Οι περαιτέρω έρευνες, ωστόσο, θα αποδείξουν τις επόμενες ημέρες εάν οι επιπλοκές έχουν σχέση με τον εμβολιασμό του 37χρονου και θα δοθούν απαντήσεις στον πατέρα που αγωνιά…

Διαβάστε επίσης