Άρης: Επιτυχημένη η επέμβαση του Τζέγκο

Ο Τζέγκο υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη:

“Πετυχημένη ήταν η επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε σήμερα το απόγευμα ο James Jeggo. Στον 29χρονο Αυστραλό μέσο, που υπέστη κάταγμα 5ου μεταταρσίου, έγινε εσωτερική οστεοσύνθεση.
Την επέμβαση έκαναν ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, Βαγγέλης Πανταζής και ο γιατρός της α’ ομάδας, Γιάννης Χρίστου.
James, σε περιμένουμε γρήγορα κοντά μας!”

Ανέβασε ρυθμούς ο Δεληζήσης

Στο μεταξύ, στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (09/05, 15:00).

Και στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, επιθετική ανάπτυξη και τελειώματα φάσεων για το δεύτερο γκρουπ) με τον Γιώργο Δεληζήση να ανεβάζει ρυθμό και να ακολουθεί μέρος της προπόνησης.

Για αύριο, Σάββατο, υπάρχει προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του μεθαυριανού ντέρμπι.

newsit.gr

Διαβάστε επίσης