Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η κατάληξη για Δρόσω και Κωνσταντή

 

Θα καταφέρουν να παραμείνουν μαζί στο τέλος ή όσα έρχονται στις Άγριες Μέλισσες θα τους διαλύσουν οριστικά;

Ο Νικηφόρος, πάνω σε ένα πολύ μεγάλο ξέσπασμα που έκανε σε προηγούμενο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες, αποκάλυψε στον Κωνσταντή τι ακριβώς συνέβη τη νύχτα του φόνου του Σέργιου. Δηλαδή, ότι συμμετείχαν και οι τρεις αδελφές Σταμίρη στη δολοφονία.

Φυσικά, η Δρόσω είχε τη μικρότερη συμμετοχή γιατί παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού και οι δύο αδελφές πήγαν να την προστατεύσουν. Ωστόσο, συμμετείχε και εκείνη σε αυτόν τον φόνο στις Άγριες Μέλισσες. Αυτό έκανε τον Κωνσταντή να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Έπαθε πολύ μεγάλο σοκ. Στη συνέχεια βρήκε την Δρόσω και της ανακοίνωσε ότι χωρίζουν.

Το περίεργο σε όλη αυτή την ιστορία είναι πως ο χωρισμός αυτός δεν θα είναι οριστικός, γιατί ο Κωνσταντής έχει ακόμα έντονα και ισχυρά αισθήματα για την Δρόσω. Στο αποψινό επεισόδιο, μέσα από μια συγκινητική σκηνή, οι δυο τους αποφασίζουν να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στη σχέση τους.

Θα τα καταφέρουν Δρόσω και Κωνσταντής να παραμείνουν ζευγάρι στις Άγριες Μέλισσες;

Σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας, παρά τα συνεχή σκαμπανεβάσματα το ζευγάρι θα είναι μαζί μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τι θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 131: Ο Κωνσταντής και η Δρόσω δίνουν μια τελευταία ευκαιρία στον έρωτά τους. Όμως, η σχέση της με την Ασημίνα κλονίζεται ξανά όταν η αδελφή της, της ανακοινώνει την ανατρεπτική πρόταση του Νικηφόρου. Ο Μιλτιάδης βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα μετά από, επίσης, μία απρόβλεπτη πρόταση του Νικηφόρου. Τι θα αποφασίσει; Και τι νέες φουρτούνες θα φέρει η απόφασή του στην οικογένεια των Σεβαστών;

Ο Βόσκαρης δέχεται στη φυλακή την επίσκεψη μιας γυναίκας που θα φέρει καινούριες ανατροπές. Ο Λάμπρος ανακοινώνει στον Μιλτιάδη μια απόφαση που θα προκαλέσει τριγμούς στη σχέση τους. Η Ελένη, με τη βοήθεια της Ρίζως, αποφασίζει να ρίξει φως σε μια προσωπική της υπόθεση, ενώ ο Μελέτης φτάνει ένα βήμα πριν ανακαλύψει τον δολοφόνο του Θέμελη. Έφτασε, στις Άγριες Μέλισσες, η ώρα να έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον δολοφόνο του πατέρα του;