Θα χάσει και το ματς με την ΑΕΚ ο Σένκεφελντ

Τετάρτη, 21/04 στο ΟΑΚΑ

Χωρίς τον Μπαρτ Σένκεφελντ θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός -όπως όλα δείχνουν- και στο μεθαυριανό (Τετάρτη, 21/04), καθοριστικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ. Ο Ολλανδός στόπερ δεν προπονήθηκε ούτε τη Δευτέρα (19/04), ακολουθώντας μόνο θεραπευτική αγωγή, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό, κι αναμένεται να μείνει εκτός.

Το μοναδικό θετικό νέο για τον Λάζλο Μπόλονι είναι το γεγονός ότι εξέτισε την ποινή του ο Αχιλλέας Πούγγουρας και θα είναι διαθέσιμος, επιστρέφοντας στο κέντρο της άμυνας του «τριφυλλιού», προκειμένου να μετακινηθεί αντίστοιχα στα χαφ ο Σεχ Νιάς, καλύπτοντας το νέο πρόβλημα που προέκυψε στον άξονα της μεσαίας γραμμής, λόγω της αποβολής του Μαουρίσιο Σιλβέιρα στο ματς με τον Άρη.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ το πρωί της Δευτέρας στο "Γ. Καλαφάτης". Όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί στο ματς της Κυριακής έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπολοίπων περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, επιθετική τακτική και σπριντ.

Στο τελευταίο μέρος του προγράμματος έμειναν εκτός προληπτικά οι Σάντσες και Πούγγουρας. Θεραπεία έκαναν οι Χατζηγιοβάνης και Σένκεφελντ, ενώ το ειδικό πρόγραμμά του συνέχισε ο Κουρμπέλης.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης