Γιατί εξοργίστηκε ο Κώστας Μπακογιάννης

 

 

Στα κορονοπάρτι που έγιναν επί δύο συνεχόμενα βράδια στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη αναφέρθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, με ανάρτησή του στο Facebook. 

Ο δήμαρχος Αθηναίων ανέβασε δύο φωτογραφίες, όπου στη μία ένας κύριος... λερώνει την πλατεία και το άγαλμα και στην άλλη τα οχήματα του δήμου την επόμενη μέρα πιάνουν από νωρίς δουλειά για να καθαρίσουν τους δρόμους. Ο Κώστας Μπακογιάννης συνοδεύει τις φωτογραφίες με την εξής λεζάντα: «Μπράβο. Άλλος... λερώνει και η Αθήνα πληρώνει».'

Η αναφορά του δημάρχου Αθηναίων δίνει απόλυτα την εικόνα του τι συμβαίνει στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη. Από τη μία νεαροί τα βράδια πηγαίνουν εκεί, καταναλώνουν άφθονο αλκοόλ, καπνίζουν και πετούν τα σκουπίδια όπου βρουν και από την άλλη εργαζόμενοι του δήμου Αθηναίων το πρωί της επόμενης μέρας καθαρίζουν τις βρωμιές. Αλλωστε, μόνο το Σάββατο εργαζόμενοι του δήμου Αθηναίων μάζεψαν 50 σακούλες σκουπιδιών από το πρώτο κορονοπάρτι. Επομένως, όπως έγραψε και ο Κώστας Μπακογιάννης: «Μπράβο. Αλλος... λερώνει και η Αθήνα πληρώνει».

https://www.ethnos.gr/

Διαβάστε επίσης