«Όρθιος» ο ΠΑΣ στον Βόλο

 

 

Ο Βόλος ήταν καλύτερος, ο ΠΑΣ ήταν αποτελεσματικός και έτσι οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες (1-1) σε μια αναμέτρηση αδιάφορη βαθμολογικά για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ νωρίς νωρίς με γκολ του Σάντσες (4′) και σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους είχαν την υπεροχή, όμως οι Ηπειρώτες χάρη σε τέρμα του Λιάσου (29′) κόντρα στη ροή του ματς ισοφάρισαν σε 1-1. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, με το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα να είναι αρκετά… φτωχό, από άποψης θεάματος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και πραγματοποίησαν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, καθώς μόλις στο 4′ άνοιξαν το σκορ με τον Σάντσες να παίρνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Το γρήγορο γκολ βοήθησε τους Θεσσαλούς να βρουν ακόμα καλύτερό ρυθμό και μάλιστα βρέθηκαν μια… ανάσα από το δεύτερο γκολ, αλλά σημάδεψαν δις το δοκάρι. Στο 6′ με ένα φοβερό γυριστό σουτ του Περέα και στο 12′ με τον Νίνη.

Εκεί που η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ είχε την απόλυτη κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και τις ευκαιρίες, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έφερε το ματς στα ίσια στο 29′, με τον Λιάσο να πετυχαίνει γκολ κόντρα στη ροή του ματς.

https://www.in.gr/