Τάκης Παπαδόπουλος: Στο πλευρό των αστυνομικών που δέχτηκαν επίθεση ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου

Στο πλευρό των δύο αστυνομικών της Τροχαίας Πατρών που το βράδυ της Πέμπτης δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους με βόμβες μολότοφ στο κέντρο της Πάτρας, στέκεται ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας κ. Τάκης Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, καταδικάζει την επίθεση και εκφράζει τη συμπαράστασή του στους 2 αστυνομικούς υπαλλήλους.

Όπως αναφέρει:


"Χθες βράδυ, δύο συμπολίτες μας, δικυκλιστές αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Πατρών δέχθηκαν μια επικίνδυνη και ύπουλη επίθεση με βόμβες μολότοφ, ενώ εκτελούσαν το καθήκον τους.
Η επίθεση αυτή θα μπορούσε να έχει μοιραία κατάληξη εξαιτίας του τρόπου και του μέσου που εκδηλώθηκε, αφού η μία βόμβα χτύπησε τον έναν αστυνομικό στο κεφάλι και ευτυχώς δεν εξερράγη πάνω στο σώμα του, ενώ ο δεύτερος πέρασε μέσα από τις φλόγες μιας βόμβας που εξερράγη στο οδόστρωμα.

Ευτυχώς η εμπειρία, η εκπαίδευσή τους αλλά και η τύχη τους έσωσαν.
Στεκόμαστε στο πλευρό των αστυνομικών και των οικογενειών τους, αλλά και όλων των εργαζομένων που κατά την εκτέλεση του καθήκοντός τους κινδυνεύουν απο τέτοιες δολοφονικές επιθέσεις.
Όμοιες πρακτικές είναι καταδικαστέες και στόχο έχουν τον πυρήνα της δημοκρατίας μας. Ποτέ δεν πτόησαν τους ανθρώπους που έχουν ταχθεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, ούτε τώρα το πέτυχαν και δεν θα το πετύχουν και στο μέλλον.'

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ