Πέντε λόγοι που αξίζει να ερωτευτείς έναν Ιχθύ

Και να κάνεις οικογένεια

Ο Ιχθύς είναι το μοναδικό ζώδιο που μπορεί μέσα σε μια στιγμή να ξεφύγει από την σκληρή καθημερινότητα και να μεταφερθεί στο δικό του φανταστικό ιδανικό κόσμο… Αυτό μπορεί να μην είναι πάντα καλό, όμως τα θετικά να υπερτερούν αφού είναι πάντα ρομαντικός και συναισθηματικός.

Αν αποφασίσετε να δέσετε τη ζωή σας και να κάνετε οικογένεια με έναν Ιχθύ, θα υπάρχει πάντα κάποιος δίπλα σας που θα προσπαθεί για τη σχέση σας, θα σας φροντίζει και θα κάνει το παν για να σας κρατήσει κοντά του. Με λίγα λόγια, αξίζει να διαλέξεις έναν Ιχθύ γι’ αυτούς τους απλούς λόγους:

Οι ιχθύς είναι ευαίσθητα, ονειροπόλα και πολύ συναισθηματικά πλάσματα. Αυτό σημαίνει πως αν ερωτευτείτε (και παντρευτείτε) έναν Ιχθύ, σας περιμένουν τρυφερές εκπλήξεις και παθιασμένες εκδηλώσεις αγάπης.

Οι γονείς που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο βάζουν στο κέντρο της ζωής τους τα παιδιά και τον σύντροφό τους και φροντίζουν να τους καλύπτουν όλες τις συναισθηματικές και τις πρακτικές τους ανάγκες. 

Διαθέτουν ισχυρό ένστικτο και διαισθάνονται αν κάτι δεν πάει καλά με τους αγαπημένους τους. Αυτό σημαίνει πως θα είναι εκεί πριν από σας, για σας! 

Η ευαίσθητη ψυχή του δεν δέχεται καθόλου εύκολα το χωρισμό και θα κάνει τα πάντα για να βρει λύσεις, να ανανεώσει το πάθος και να σας κρατήσει κοντά του για πάντα. 

Ξεχωρίζουν για την ταπεινοφροσύνη τους και την δεκτικότητά τους. Είναι πολύ συμπονετικοί και θέλουν η οικογένειά τους να είναι χαρούμενη και ευτυχισμένη.

 

mama365.gr

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ